Eve Online > NoobGarten

Noob w małej korporacji w low sec

<< < (2/15) > >>

Zgudi:
Dobra mam pytanie. Jak podnieść standing dla agentów, myślałem, że jak jestem w korporacji, która robi misje dl;a danych agentów, to standing sam mi wyskoczy w górę, a korporacja ma wysoki standing to tych agentów

Zgudi:
A tak ogólnie to fajno jest, omal nie zakończyło się źle bo jakiś vagabong miał do mnie problem, ale zdążyłem warpować

Khobba:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 01, 2011, 15:07:35 ---vagabong

--- Koniec cytatu ---
bez urazy dla przedmówcy, ale chętnie wszedłbym w posiadanie takiego sprzętu. Myślę, że to ciekawy sposób na rozszerzenie asortymentu eve-store'u ;)

Crux:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 01, 2011, 15:07:35 ---vagabong

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Khobba w Stycznia 01, 2011, 15:18:35 ---Myślę, że to ciekawy sposób na rozszerzenie asortymentu eve-store'u ;)

--- Koniec cytatu ---
Na pewno mieliby mnóstwo zamówień z Jamajki  ;D

Zgudi:
Mam ważne pytanie, jak bronic się przed piratami, bo już pierwszego dnia latania w nowym korpie, sam leciałem po low secu wypełniając misje i pewien pilot rozwalił mi statek za 26 milionów ISK z fitem :( :( :(. Leciał w drake. Byłem w szoku, że tak szybko mu to poszło. Sam rozwalałem w swoim shipie całe grupy npc battlecruiserów pirackich (ratów), więc myślałem, że jakoś zwieję, ew. zawołam pomoc. Zanim dolecieli z odsieczą, to dawno już mnie nie było. Zeskramblował mnie praktycznie na close. Załamka totalna.. Mam 2 tygodniową postać więc 26 mln straty to dużo :(:(:(

Ale coś czułem, że tak będzie. Jak się bronić lub uciekać przed bardzo doświadczonymi łowcami głów???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej