Eve Online > Incursions
Nasze nowe mordy
Pol Kent:
--- Cytat: Shiro w Grudzień 22, 2010, 00:19:19 ---@ Oxylan, przekonałeś mnie, jest dobrze:)
Tylko w nadętej pozie mi się zachowała nowa pani komandor.
Troche mają jeszcze problemów z włosami rzucającymi cienie (tworzą się artefakty), jednak symulacja włosia robi bardzo fajne wrażenie. Brakowało mi ciuchów w cyber-punk'owym klimacie i dodatków na łeb- taki wielki kosmos i tylko jedne ray ban'y :)
--- Koniec cytatu ---
Hmm..kark ma skręcony, skoliozę czy co...? :P
sc0rp:
Pytanie do osob co sie bawia tym edytorem, da sie z Female Caldari Deteis i/lub Female Caldari Achura i/lub Female Amarr Ni-Kunni zrobic cukierkowe lale?
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: kyle_reel w Grudzień 22, 2010, 08:57:19 ---Zobaczmy, employment history tego osobnika wskazuje że jest bardzo silnie powiązany z jedną korporacją, którą założył niedługo po pojawieniu się w EVE. Może więc nazwa tej korporacji pomoże nam rozwiązać zagadkę...
Minmatar Gay Rights League
Hmmm.... nie. Trzeba szukać dalej.
--- Koniec cytatu ---
Aż tak mnie to nie interesowało, ale widze że postanowiłeś zgłębić ten temat...dziękuje :P
Shiro:
--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 22, 2010, 11:48:29 ---Pytanie do osob co sie bawia tym edytorem, da sie z Female Caldari Deteis i/lub Female Caldari Achura i/lub Female Amarr Ni-Kunni zrobic cukierkowe lale?
--- Koniec cytatu ---
Cukierkowie to nie wiem, ale Deteis jest najbardziej "modelkowa". Obok gallente najlepsze oczy ze wszystkich, dobrze wykątowana szczęka, dobra linia ust. Dżoana Krupa powiedziałaby "pshechodzish" : )
Minmatar Vherokior to antropologicznie połączenie cech azjatyckich i murzyńskich, więc musiałem 2 godziny klikać, żeby coś z niej wystrugać i boli mnie komentarz Dooma ;D
Doom:
Dziękuję, staram się ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej