Eve Online > Incursions
Nasze nowe mordy
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: Mona X w Grudzień 21, 2010, 21:23:00 ---Backdoor Bandit.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe skąd pomysł na taki nick...
Shiro:
@ Oxylan, przekonałeś mnie, jest dobrze:)
Tylko w nadętej pozie mi się zachowała nowa pani komandor.
Troche mają jeszcze problemów z włosami rzucającymi cienie (tworzą się artefakty), jednak symulacja włosia robi bardzo fajne wrażenie. Brakowało mi ciuchów w cyber-punk'owym klimacie i dodatków na łeb- taki wielki kosmos i tylko jedne ray ban'y :)
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Shiro w Grudzień 22, 2010, 00:19:19 ---@ Oxylan, przekonałeś mnie, jest dobrze:)
Tylko w nadętej pozie mi się zachowała nowa pani komandor.
Troche mają jeszcze problemów z włosami rzucającymi cienie (tworzą się artefakty), jednak symulacja włosia robi bardzo fajne wrażenie. Brakowało mi ciuchów w cyber-punk'owym klimacie i dodatków na łeb- taki wielki kosmos i tylko jedne ray ban'y :)
--- Koniec cytatu ---
Nawet ciekawie Ci wyszło ];) Ciekawe jak ja miałbym swoją postać odwzorować w nowej wersji. Moją małą Heretyczkę ];p
Doom:
W przypadku Shiro zmiana na gorsze :p
kyle_reel:
--- Cytat: MasaHuku w Grudzień 21, 2010, 23:22:48 ---Ciekawe skąd pomysł na taki nick...
--- Koniec cytatu ---
Zobaczmy, employment history tego osobnika wskazuje że jest bardzo silnie powiązany z jedną korporacją, którą założył niedługo po pojawieniu się w EVE. Może więc nazwa tej korporacji pomoże nam rozwiązać zagadkę...
Minmatar Gay Rights League
Hmmm.... nie. Trzeba szukać dalej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej