Forum Gry > World of Tanks

Przesiadka z JagdPanz IV na JagdPanther

<< < (6/11) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Kara Mon w Grudzień 25, 2010, 11:31:16 ---Wystarczy mi zeby miala conajm niej mobilnosc hummela i juz bedzie mozna posmigac  :P
Kt zaczyna powoli nudzic, nic tylko niekonczaca sie farma na minimaus + pewnie drugie tyle expa bedzie trzeba zeby minimaus jakos pojechal, siedzac w artce z nudow umrzec mozna , medem ostantio nie chce mi sie jezdzic. Zostaje tylko TD do jazdy

--- Koniec cytatu ---

ja tam tylko TD uznaje do zabawy ;) , ale mój styl gry to krzaki i inne ustronne miejsca gdzie mogę czynić zło z ukrycia :P

Doom:
Wiesz ja plulem ze musze meczyc sie z vk3001 P do momentu w którym zobaczylem że jego top silnik odrazu bedzie dostepny jako rozwinięcie na minimousie :p (przy okazji jak sie go rozwinie na max to P wersja moze sie okazac naprawde wredna bestią)

Kara Mon:
3001p nie jest zly imo, czesto mi go rzuca do low tier bitew , top speed ma naprawde imponujaca , calkien niezla armatka. W polaczeniuz  niskimi kosztami utrzymania wydaje mi sie ze przy max upgradach mzoe byc calkiem przyjemna maszynka do robienia kasiory i xp do transferu.

Doom:
Mam go juz na max i uzywam z top 88mm bijac exp w kierunku DB (o którym ludzie mówia ze wkurza jeszcze bardziej niz P więc jestem dobrj mysli >:D ) exp.... przy moim zerlingowym trybie gry zadko dostaję więcej niż 700 (pomijam pierwsze bitki) a kasa zazwyczaj jest nienajgorsza (zdecydowanie lepiej w kazdym razie niz tiger)

Blutbart:
VK3002DB to świetna maszyna - działo to samo co i w poprzedniku, ale szybkość, nachylenie pancerza, zwrotność, moc silnika... jak przesiadlem sie z tego na panterę to poczulem się jakbym w cos gorszego wsiadal. Dopiero panterka po upgrejdach jest od tego lepsza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej