Forum Gry > World of Tanks
Przesiadka z JagdPanz IV na JagdPanther
Starakopara:
--- Cytat: Doom w Grudzień 23, 2010, 16:32:28 ---A co czołgi juz działają?
--- Koniec cytatu ---
bobrowałem na forum WoT, kolo 19 naszego czasu mają ruszyć ;)
Starakopara:
obiecałem opisać wrażenia z bitew rozegranych Jagdkicią z armatą 105mm
po pierwsze primo: deka mniej celna niż długa 88mm, ale da się to przełknąć
po drugie primo: moc, moc, moc ;)
po trzecie primo ultimo: nie ma to jak one-shotować sporą część medów i mieć Tigera na góra 3 strzały od frontu :)
podsumowując: Jagdkicia z armatą 105mm to jest to co misie Kubusie lubią najbardziej ;D
Kara Mon:
Szybkie pytanie, jest szybka iz wrotna tak jak ja widuje po drugiej stronie gdy do mnie strzela? wlasnie przebijam sie przez stugIII w kierunku jgpzIV a pozniej jgpanther i chcialbym wiedziec czy da sie tym pojezdzic czy tylko schowac w krzaczorach i czekac na cud ?
Starakopara:
--- Cytat: Kara Mon w Grudzień 25, 2010, 10:55:00 ---Szybkie pytanie, jest szybka iz wrotna tak jak ja widuje po drugiej stronie gdy do mnie strzela? wlasnie przebijam sie przez stugIII w kierunku jgpzIV a pozniej jgpanther i chcialbym wiedziec czy da sie tym pojezdzic czy tylko schowac w krzaczorach i czekac na cud ?
--- Koniec cytatu ---
da się, Jagdkicia łączy w sobie mobilność meda z wygarem heavy ;D, co prawda nie porashujesz ale spokojnie dotrzymasz kroku HT Twojego teamu jako dps dealer zza pleców :), a i zza krzaka można sobie powalczyc. Jak kto lubi
Kara Mon:
Wystarczy mi zeby miala conajm niej mobilnosc hummela i juz bedzie mozna posmigac :P
Kt zaczyna powoli nudzic, nic tylko niekonczaca sie farma na minimaus + pewnie drugie tyle expa bedzie trzeba zeby minimaus jakos pojechal, siedzac w artce z nudow umrzec mozna , medem ostantio nie chce mi sie jezdzic. Zostaje tylko TD do jazdy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej