Eve Online > NoobGarten
Cynara's Guide To The Galaxy - Largest 0.0 & Combat Field Manual
SokoleOko:
"- Sir, we are NOT wining atm"
"- Then bring another thousand!"
Ale serio - z recenzji na SHC widać, że są tam po prostu bardzo stare rzeczy i generalnie pisał to "erotoman-gawędziarz".
Goomich:
--- Cytat: Kombat w Listopada 22, 2010, 14:12:31 ---Hmmm poradnik gościa z północy o 0.0 w eve...
Co tam jest? "Znapuj wszystko naokoło" powtarzane przez 300 stron? :P
--- Koniec cytatu ---
Antyguristasowe fity na tengu (które BTW obecnie są bardzo pro PVP :P)
sc0rp:
@Krytykanci
rotfl to mzoe ci co wysmiali niech napisza lepszy? Od jakis 2 tygodni wprowadzam kilka kumpli w swiat eve i sorry ale dla poczatkujacych ten dokument jest bardzo przydatny. Po za tym od kiedy SHC jest "miara" jakosci z tego co pamietam to forum zostalo dawno przejete przez pathetic legion i jego uzytecznosc jest na poziomie naszego dzialu flamewar. Takze proponuje najpierw napisz cos lepszego a pozniej obsmiewaj innych bo krytykow pelno a tych co poswiecaja swoja czas na wykonanie takiego dokumentu to ze swieca szukac.
Ellaine:
No bez przesady, na tej zasadzie każdy mógłby bronić dowolnie złego np utworu muzycznego, obrazu czy tekstu mówiąc "ha, to zrób lepiej" - większość ludzi nie maluje, nie komponuje, nie pisze książek, nie wystawia przedstawień teatralnych, co nie znaczy że nie mają prawa do oceny że coś nadaje się na narzędzie proktologa.
Poradnika nie miałem czasu przejrzeć, ale kiedyś to zrobię i wypowiem się bardziej na temat. Wiem z pobieżnego przeglądu że są tam tabelki z WH i jednozdaniowe opisy 200 super-ogólnych taktyk walk flot, z których o większości nie wiedziałem że mają nazwę.
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 22, 2010, 15:37:30 ---Po za tym od kiedy SHC jest "miara" jakosci z tego co pamietam to forum zostalo dawno przejete przez pathetic legion i jego uzytecznosc jest na poziomie naszego dzialu flamewar.
--- Koniec cytatu ---
Albo czytasz inne SHC, albo masz kłopoty z rozumieniem angielskiego.
Jest to żywe forum pełne naprawdę inteligentnych postów, gdzie trolle są deptani bez litości. Działy dotyczące fitów i "piloting in practice" są po prostu biblią wiedzy o Eve. Dlaczego? Bo piszą tam ludzie, którzy na PvP zjedli zęby.
I tak, robię znacznie więcej niż tylko krytyka tamtego Guide'a. Jak chcesz pomóc swoim kumplom zrozumieć PvP w tej grze, to zapraszam do Unseen Academy na moje szkolenie z tego właśnie działu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej