Eve Online > NoobGarten

EVE EXODUS: Oficjalny Poradnik

<< < (2/7) > >>

unique|tom:
Za?o?yli?my nowe subforum: EVE: manual, w ca?o?ci po?wi?cone kwestii t?umaczenia manuala - bo zadanie tylko pozornie wydaje si? proste i "na jedn? noc".

Blaster:

--- Cytat: "unique|tom" ---EVE EXODUS: Oficjalny Poradnik u?ywajcie "Save target as...".

--- Koniec cytatu ---

Mam problem z czcionk? AFJGGA+Arial,Bold  :(
Nie wiecie moze skad mozna wziac ta czcionke?  :roll:

EDIT: Wszystko ok problemem byl blad programu

partridge:
Spox tak naprawde nie jest koniczna opcja Save As jezeli mamy Adobe Acrobat Reader to klikamy i leci. Problem polega na tym ze za nim sie sciagnie i odpali 11 MB poradnik to wszyscy sceptycy maja wrazenie ze IE im wysial. Wystarczy poczekac! Oczywiscie lepiej zrobic Save As... ale to porada dla tych ktorych przez podone komplikacje drazni Adobe AR i dla tych co niechcacy juz nacisneli lewym a nie prawym i Save AS...

unique|tom:

--- Cytat: "Partridge" ---Spox tak naprawde nie jest koniczna opcja Save As jezeli mamy Adobe Acrobat Reader to klikamy i leci. Problem polega na tym ze za nim sie sciagnie i odpali 11 MB poradnik to wszyscy sceptycy maja wrazenie ze IE im wysial. Wystarczy poczekac! Oczywiscie lepiej zrobic Save As... ale to porada dla tych ktorych przez podone komplikacje drazni Adobe AR i dla tych co niechcacy juz nacisneli lewym a nie prawym i Save AS...
--- Koniec cytatu ---

partridge ja bym wolal zeby kazdy robil Save as... zeby mi na ludzie na serwerze nie wisieli za kazdym razem jak cos beda chcieli sprawdzic w manualu:D

pticu:
dajcie jakis inny link, bo ten nie dziala

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej