Eve Online > NoobGarten

Przyszła kariera PvP w Eve- prośba o rozwianie mrzonek:)

<< < (14/15) > >>

Doom:
Zależy co ma ten drake łapać. Sam takim latałem (empirycznie sprawdzone że wytrzyma 2 tempesty i draka :P ) ale jest to bloczek betonu zbrojonego i taką też ma ruchliwość, dlatego jak trafi sie cokolwiek szybkiego co nie lubi latać poniżej 10km to raczej to coś zwieje jak wpadnie reszta bandy

Shiro:
Znaczy się cosik w ten deseń? (bez ambicji na łapanie fregat:)

7x HML II

Warp disturptor II
LSE II
Shield Recharger II
Invulnerability II
Invulnerability II
MWD

Shield power relay II
Power diagn. system II
Power diagn. system II
Damage control II

Field extender I
Field extender I
Anti EM screen reinforcer I

Edit: ewentualnie zamiast MWD, drugie LSE, a w low slot drugie Shield power relay i wtedy tank rośnie obłędnie, ale wiele ship'ów może się urwać..

SokoleOko:
Nie ma opcji, żebyś nie miał MWD. Tak samo, musisz mieć scrambla, a nie długi punkt - jesteś tak wolny, że z długiego punktu i tak Ci się wszystko urwie. Jak masz scrambla, to gdy coś złapiesz, to już ubijesz. Drony ECM warto mieć. Jeden BCS też się przyda.

Goomich:
Ale czasem dobrze mieć długiego punkta, żeby przytrzymać cel, do czasu aż się doleci.

Shiro:
Wiem, że już macie dosyć tego topic'u, ale znów przychodzę z pytaniem:) Jak wyczerpię swój limit postów w NoobGarten, proszę o naganę:)

Próbowałem racić Drejkiem na paskach w Geminate i na angel'ach w Great Wildlands. Choć bym jak się nie starał, nawet nie zbierając loota, nie jestem w stanie wyciągnąć z bounty więcej niż 7 kk na godzinę. Czy to normalne, że bounty za BS'a w nullsecu wynosi między 500k a 1kk? Czy jeśli wlecę głebiej w 00, bounty będzie wyższe, albo paski bardziej obfite? Ten mój system miał wiele belt'ów, więc nie rzecz w ilości. Może coś źle robię.. Albi pisał stronę wcześniej, że wyciąga noob-drejkiem 25kk na godzinę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej