Myśle, że pogłoski o naszej śmierci sa mocno przesadzone. Stare dziadki mają się dobrze, a i corpowy chat wrócił do starego poziomu. Lazar na razie nie gra (czy zacznie to pewnie nawet on nie wie) ale jak już pisane wcześniej było nikt nigdy u nas nie używał pałki do zachęcania ludzi, nie musiał bo wiemy co chcemy i się bawimy według własnych zasad.
To z czego ja jestem dumny to to, że przez 4 lata w GBT, gdzie wszyscy mają dyrka i dostęp do większości assetów i walleta, nie zginęła nawet jedna rzecz. GBT umrze dopiero wtedy, gdy ktoś coś podpierniczy. (przesadziłem, wtedy będziemy mieli cel w postaci zemsty
)
Poza tym, tylko nikomu nie mówcie, ale przejmujemy c0ven po troszeczkę, mamy juz w GBT CEO c0ven, ludzi od posów c0ven, ludzi od refundacji c0ven, najwięcej MSów w c0ven, a i dostęp do jakiegoś tytka czy 2 c0ven się znajdzie.
a i chyba przejmujemy rynek Draków w stain i eso ghehe
Miło że sie tak wszyscy o nas martwią
pozdrawiam bo pewnie zajże tu za kolejny rok
DaBlades
Gang Bang Team
EDIT
Co do c0ven no to już inna historia, z jednej strony ładny KB (choć wydaje mi się, że lawinowy wzrost liczby SC w eve musi odzwierciedlić się na kb), z drugiej strony coraz częściej widziane boty w c0ven. Pół roku temu (nie ma co ukrywać za czasów gdy i PBN był w c0ven) była to sytuacja nie do wyobrażenia, dzisiaj chyba tylko stare dziadki z GBT protestują przeciwko botom, głównie z "nowych" corpów. Jeżeli to jest znak "zmiany pokoleniowej" to ja wole być w dziadkach z GBT nawet poza c0ven.
Dopisz sobie info o korpie i ally w profilu. M.
done