Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (153/202) > >>

Rabbitofdoom:
W sumie to chyba 50%+ supercap killi w eve jest zdobywana ta metoda.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 25, 2011, 07:03:20 ---Tak samo jak Ty beczało CVA, że "metagaming" bo AAA (dzięki czemu U'K też) znało hasła do POS-ów i słuchało ich TS.

Macie problem? Tropcie szpiegów, zadbajcie o to, żeby był pos manager, który zmieni hasło na czas bitki.

--- Koniec cytatu ---
A co da zmiana hasla skoro macie live stream?

--- Cytuj ---Adapt or die.
--- Koniec cytatu ---

Masz racje trzeba sie dostosowac do panow "male siuski" i ich petow. Co imo poki co nam wychodzi, mimo live streama z TS i znajomosci hasel to jak was opuscil Wasz Pan to dostaliscie po raz kolejny becki. Oby tylko Wasz leadership nie nakazal Wam schowac sie pod kamien i wypelzac spod niego jak tylko Pan bedzie w okolicy.

--- Cytuj ---No, na przykład co?

--- Koniec cytatu ---
no nie wiem kolejna latarke?

--- Cytat: Tooten w Maja 25, 2011, 07:51:39 ---Jak w ub. roku c0ven wybumpił syskom nyxa z posa i zatłukł to też nie pamiętam, żebyś protestował przeciwko używaniu "dirty tricks".

--- Koniec cytatu ---
Co innego ubic idiote afkujacego na posie w sc/tytku - jak sie cofniesz w tym threadzie sam postowalem kille z dopiskiem "kolejny idiota zestrzelony" a co innego kiedy my osiagnelismy cel strategiczny (wyrepowalismy posa), przeciwnik nastepnie osiagnol swoj (RFnol go ponownie) i byly 3 wyjscia:
- rozlatujemy sie do domow bo i tak juz nic strategicznego nie zostalo do osiagniecia
- mamy fajna bitke, gdzie grunty (jak ja czy sokoleoko) bawia sie przednio
- jedni failuja probujac wybumpowac drugich -> bo inaczej tego nie mozna nazwac kiedy abaddony (armor bs) lub tengu probuja wybumpowac maelstromy/scorpiony (shield bsy). Probowalo mnie w pewnym momencie wybumpowac 5 abaddonow i jeszcze jakies tengu efekt odlecialem na 7km od posa maksymalnie.

--- Cytat: Trefnis w Maja 25, 2011, 07:28:29 ---dark prosze daruj sobie te wycieczki
latalem z tri od czasow mk I i wczesniej i juz wtedy bumpowali
wiec nie wyjezdzaj z tekstem "bilem sie z nimi jak byles maly" bo sie osmieszasz

--- Koniec cytatu ---
z tri od czasow mk i -> wiesz ja mowie o historii najnowszej czyli ostatnie pol roku a nie "a u nas w 39"

Doom:
To źle mówisz. Bo NC. to kolejne wcielenie Tri i to że dotąd nie użyli nic z arsenału jaki miało Tri nie znaczy że nie użyją w przyszłości

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 10:20:01 ---no nie wiem kolejna latarke?

--- Koniec cytatu ---

Brilliant! Kolejne 15 DPS! Jak mogłem to przeoczyć... przecież to mogło przeważyć szalę!... oh, wait... latarka ma nieco inne wymagania fitowania niż salvager :P

A wracając wczoraj - przecież napisałem, że wygraliście. Bumpowanie z POS-a służyło sprowokowaniu bitki - tyle i aż tyle.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 25, 2011, 10:28:48 ---A wracając wczoraj - przecież napisałem, że wygraliście.
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady pierwsza runda byla dla Was, a pos nadal w RFie. A wracajac do samych bitek to raz my, raz Wy wygrywacie i wczesniej nie potrzebowaliscie ani metagammingu ani PL do pomocy. I tylko oto mi sie rozchodzi - kazdy gra jak chce poporstu dziwi mnie to ze znizacie sie do poziomu PL, skoro sobie dawaliscie rade bez tego.

--- Cytuj --- Bumpowanie z POS-a służyło sprowokowaniu bitki - tyle i aż tyle.

--- Koniec cytatu ---
No to przeciez nasz FC powiedzial Wam wyraznie, "dajcie mi wsiasc w statek to bedzie bitka" ;) co prawda mowil to na naszym ts'ie ale nie wierze abyscie nie slyszeli bo na localu cytowaliscie wczesniej jego slowa ;)

Aczkolwiek zauwazylem ze wytworzyla sie ciekawa (dla NC raczej nieciekawa) sytuacja - PL + pety sa w stanie zaabsorbowac cala uwage DC, wiec jesli beda trzymac DC zajete to DRF+Raiden beda mogli zaatakowac tribute'y a Goony+pety beda mialy wybor bronic wlasnych terenow, albo MM/RZR

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej