Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (152/202) > >>

SokoleOko:
Dark, tbh, nie wiem co Ty sobie ubzdurałeś z tymi petami, nawet nie chce mi się w to wnikać.

Próba wybumpowania shipów z posa jest normalną taktyką, a nie żadne "nawet dirty tricks".

Bitkę w P-2 przegraliśmy bez dwóch zdań. Mi do bramy zabrakło 10 km, niestety co innego walczyć na maksymalnym zoom out, a co innego dobijać do gate'a bez bracketów przy 5 FPS-ach. No, ale ten Protek zaliczył 850+ killi przed dzisiejszym wieczorem, więc zwrócił się wielokrotnie.

Co do fitu - jakbyś zastanowił się przez moment zamiast walić konia to wpadłbyś na to, że a) ten ship nie jest dmg dealerem a nawet gdyby był to b) jest to drone boat i kompletnie nie ma znaczenia co jest w highslotach. Nie raz był top dmg dealerem we flotach ahacy Cartelu.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 25, 2011, 00:52:08 ---Dark, tbh, nie wiem co Ty sobie ubzdurałeś z tymi petami, nawet nie chce mi się w to wnikać.

Próba wybumpowania shipów z posa jest normalną taktyką, a nie żadne "nawet dirty tricks".

--- Koniec cytatu ---
Widzisz ja w odroznieniu od Ciebie walczylem z ncDOt/ev0ke jak sie nie kolegowalscie z PL, fyi Ty byles wtedy na dalekim poludniu. Nie wierze, ze nie znali wtedy hasel do posow (w koncu sa dostepne pod publicznym urlem), ale nigdy tak sie nie zachowali. Wiec nie mow, ze jest to normalne bo obrazasz  swoje ally, to samo dotyczy live streamu z ts.

--- Cytuj ---No, ale ten Protek zaliczył 850+ killi przed dzisiejszym wieczorem, więc zwrócił się wielokrotnie.
--- Koniec cytatu ---
a ile z nich zsalvagowal?

--- Cytuj ---Co do fitu - jakbyś zastanowił się przez moment zamiast walić konia to wpadłbyś na to, że a) ten ship nie jest dmg dealerem a nawet gdyby był to b) jest to drone boat i kompletnie nie ma znaczenia co jest w highslotach.
--- Koniec cytatu ---

i z pewnoscia taki pro pvper jak Ty nie mogl wlozyc tam nic bardziej uzytecznego.

--- Cytuj ---Nie raz był top dmg dealerem we flotach ahacy Cartelu.

--- Koniec cytatu ---
a ile razy whorowal kmy przy pomocy lazorow?

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 01:02:21 ---Widzisz ja w odroznieniu od Ciebie walczylem z ncDOt/ev0ke jak sie nie kolegowalscie z PL, fyi Ty byles wtedy na dalekim poludniu. Nie wierze, ze nie znali wtedy hasel do posow (w koncu sa dostepne pod publicznym urlem), ale nigdy tak sie nie zachowali. Wiec nie mow, ze jest to normalne bo obrazasz  swoje ally, to samo dotyczy live streamu z ts.
--- Koniec cytatu ---

Tak samo jak Ty beczało CVA, że "metagaming" bo AAA (dzięki czemu U'K też) znało hasła do POS-ów i słuchało ich TS.

Macie problem? Tropcie szpiegów, zadbajcie o to, żeby był pos manager, który zmieni hasło na czas bitki. Adapt or die.

--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 25, 2011, 01:02:21 ---
a ile z nich zsalvagowal?

--- Koniec cytatu ---

Trochę na pewno. Krojenie wraków T2 słabo idzie, bo mam salvaging tylko na IV.

i z pewnoscia taki pro pvper jak Ty nie mogl wlozyc tam nic bardziej uzytecznego.

--- Koniec cytatu ---

No, na przykład co? DD mi się nie fituje. Smartbomba na drony by może troszkę pomogła, ale oznacza whorowanie się na lossy kolegów, co rozwala killboard, więc świadomie z tego rezygnuję.

a ile razy whorowal kmy przy pomocy lazorow?

--- Koniec cytatu ---

Latarki służą głównie do bicia jajek wiszących w bańkach.

Trefnis:
dark prosze daruj sobie te wycieczki
latalem z tri od czasow mk I i wczesniej i juz wtedy bumpowali
wiec nie wyjezdzaj z tekstem "bilem sie z nimi jak byles maly" bo sie osmieszasz

Tooten:
Latając z Razorem podczas Delve 2 bumpienie czego się dało z posa było codziennością, specjalistami byli tu akurat goonsi, i to oni zapewniali hasła do posów. Jak w ub. roku c0ven wybumpił syskom nyxa z posa i zatłukł to też nie pamiętam, żebyś protestował przeciwko używaniu "dirty tricks".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej