Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (47/202) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 15, 2011, 07:37:11 ---to byl lol roam ...

--- Koniec cytatu ---

jakie sojusze taki roam

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 15, 2011, 07:39:15 ---jakie sojusze taki roam

--- Koniec cytatu ---
otoz to, roamy po za good fun nic nie znacza, istotne sa strategiczne opy.

Sheratos:
Podziwiam chcacych ciagnac ten temat :)

Jezeli dwie grupy maja calkowicie odmnienne cele i flamuja siebie nawzajem to generalnie jest fun i sie mozna posmiac ale to nic nie wnosi :P

Jeszcze slowko odnosnie "inwazji" na NC. Jezeli spadnie jakas stacja w Tribute to bedzie dopiero mozna powiedziec ze inwazja przyniosla jakikolwiek skutek. Reszta to bufor o ktory sie walczy ale pewnie nikogo nie obchodzi jak sie go straci :P

Ptysiu:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 15, 2011, 07:37:11 ---i na potwierdzenie Twoich slow ze nie umiemy sobie radzic bez laga fraps sprzed tygodnia: http://www.evenews24.com/2011/04/06/video-pure-blind-hostilities-april-4-ncdc-vs-ncdotev0ke/ oby zawsze byl taki lag
hint: CSM =/= CCP
hint#2: jak ktos na centrali wyliczyl NC ma 5ciu przedstawicieli w CSM.

--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie twierdziłem, że nie potraficie sobie poradzić bez laga. Nubostwem nie nazwałem też umiejetności NC jako ogółu, tylko wykorzystywanie laga do osiągnięcia przewagi. W skład NC wchodzą i sojusze co do których umiejętności PvP mam dobre mniemanie (Morsus Mihi), jak i takie, co do których to mniemanie nie jest już tak dobre (i celem nie dolewania paliwa do flejma zatrzymam dla siebie, o jakie mi tu chodzi). Fajna bitka btw. Grats.

Co do hinta, to pomysł wyszedł od CCP ("team Gridlock"), a od CSM uzyskał on aprobatę. Dziwiłbym się gdyby jej nie udzielili.

Ektobus Rired:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwietnia 14, 2011, 22:58:20 ---ej no panowie przeciez cbc jest potega pvp dzisiaj bylo ich az 2 we flocie clustersow w hed.

http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=454327

--- Koniec cytatu ---

Nikt nigdy nie mówił że CBC jest potęgą w PVP, raczej szczycimy się tym że mamy gdzieś wszystkich statsiarzy, pro pvp i tym podobnych.
 W linku który podałeś widać 4 ludzi z CBC, a samej flocie przynajmniej na początku było nas wiecej. Co widać we wcześniejszym linku z tego lol roamu http://cbc-eve.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=10190 . Tak lol roamu, bo po  normalnej flocie do obrony jakiegoś posa gdzie wróg sie nie pojawił FC powiedział czas na FUN, "kto chce niech wsiada w to co ma najtańszego w hangarze, albo co chce wdupić i polecimy do delve, bo gdzieś tam jest jakaś 100 osobowa flota i obiecuję że wszyscy zginiemy". No i polecieliśmy, wiem że dla was to nie do pomyślenie, przecież lecieć gdzieś po to żeby zginąć to zamach na statystyki kilbordowe i jawne znieważenie idei pro pvp, ale widzicie my mamy to gdzieś. A że w delve flota 90+ abadonów siedziała na posie kiedy my kampiliśmy sobie stację i robiliśmy borutę na lokalu to już nie nasza wina, jedynie ten drake odważnie skoczył na stację. Potem się znudziliśmy ilpoecielismy do HED (nudne 32 skoki) uznając że AAA na pewno zapewni nam jakiś dreszczyk emocji. No i się udało. To tyle, wszyscy wrócili do domu (większość pod expresem) z uśmiechem na ustach.
A co do samej partycypacji CBC to gdybyście spojrzeli dokładnie to tylko dwa pojedyncze korpy miały więcej ludzi we flocie niż my:    Dreddit i    GoonWaffe oba z ilością członków 2000+ czyli ponad 10 razy więcej niż w CBC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej