Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (46/202) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 14, 2011, 21:19:54 ---* - niech zgadne bufu zaraz napisze ze blobujemy i jestesmy nooby a ja najwiekszy

--- Koniec cytatu ---

Owszem, to jest nubowskie, bo sprowadza PvP do czynności w gruncie rzeczy równie emocjonującej i wymagającej podobnych umiejętności co minning (raz na 5 minut zmiana targetu i kliknięcie ikonki mine... wyrzutni/działka). Kpiną było by powiedzieć, że  umiejętność zalagowania systemu czyni jakiś alians lepszym pod względem PvP. Natomiast jeśli pozwala to wygrać wojnę, nie dziwię się, że NC właśnie to robi. Nikt nie lubi przegrywać, zwłaszcza jeśli wiąże się z tym strata niemałych dochodów i assetów. Macie taką, nie inną przewagę i jej używacie.

Z drugiej strony właśnie dlatego kibicuję CCP, by pomysł "bullet time"-u okazał się faktycznie "świętym Gralem 0.0", gdyż przywróci sensowność wielkich starć w EVE. Zalagowane bitwy zniechęciły mnie do tego stopnia, że pomimo naprawdę świetnej atmosfery w korpach w których byłem, z latania pod bandera dużych sojuszy zrezygnowałem już dwukrotnie (pozdrawiam panów i panie w C0ven i -A-).

Jestem szczerze ciekaw rezultatu bitew/wojen, gdy "bullet time" wejdzie w życie ;).

Ranshe:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwietnia 14, 2011, 22:58:20 ---ej no panowie przeciez cbc jest potega pvp dzisiaj bylo ich az 2 we flocie clustersow w hed.

http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=454327

--- Koniec cytatu ---

o0

To był jakiś zorganizowany gang z północy czy co za cholera, bo przeglądam kille i widziałem już nano mallera, riftera ze small laserami, moę na railach t1, nano vexora i prawie snipe harbingera o0

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 14, 2011, 21:19:54 ---niech zgadne bufu zaraz napisze ze blobujemy i jestesmy nooby a ja najwiekszy

--- Koniec cytatu ---

Totalnie ich rozumiem. :D

Nitefish:

--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 14, 2011, 23:57:54 ---o0

To był jakiś zorganizowany gang z północy czy co za cholera, bo przeglądam kille i widziałem już nano mallera, riftera ze small laserami, moę na railach t1, nano vexora i prawie snipe harbingera o0

--- Koniec cytatu ---

To był pewnie jeden z tych legendarnych roamów, o których mówił Dark Flonoe. Legendarny bo:
- można go spotkać tak często jak jednorożca na bagnach biebrzańskich
- był na pewno prowadzony przez jednego z tych uber FC, o których Dark opowiadał

Fajnie Rabbit, że uznali Was godnymi walki, bo my to niestety za kiepscy dla nich jesteśmy. Poza tym kto by się fatygował na 20 osobowy gang.

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 14, 2011, 23:57:54 ---To był jakiś zorganizowany gang z północy czy co za cholera, bo przeglądam kille i widziałem już nano mallera, riftera ze small laserami, moę na railach t1, nano vexora i prawie snipe harbingera o0

--- Koniec cytatu ---
to byl lol roam po tym jak evoke/nc. nie chcialo sie z nami bawic a fc nie chcial aby ludzie sie zebrali na darmo.

--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 14, 2011, 22:16:10 ---Wcale nie dziwne, że evoki nie chcą wylatywać na was i w imię Honoru wdupiać floty vs bloby. Nie nudno wam jeszcze tak zbierać bloba i potem śmierdzieć samemu w systemie pełnym plusów, bo nikt nie chce przylecieć?

--- Koniec cytatu ---
not really, patrzac po partycypacji to rosnie z kazda kolejna flota

--- Cytat: Ptysiu w Kwietnia 14, 2011, 23:09:48 ---Owszem, to jest nubowskie, bo sprowadza PvP do czynności w gruncie rzeczy równie emocjonującej i wymagającej podobnych umiejętności co minning (raz na 5 minut zmiana targetu i kliknięcie ikonki mine... wyrzutni/działka). Kpiną było by powiedzieć, że  umiejętność zalagowania systemu czyni jakiś alians lepszym pod względem PvP. Natomiast jeśli pozwala to wygrać wojnę, nie dziwię się, że NC właśnie to robi. Nikt nie lubi przegrywać, zwłaszcza jeśli wiąże się z tym strata niemałych dochodów i assetów. Macie taką, nie inną przewagę i jej używacie.
--- Koniec cytatu ---
i na potwierdzenie Twoich slow ze nie umiemy sobie radzic bez laga fraps sprzed tygodnia: http://www.evenews24.com/2011/04/06/video-pure-blind-hostilities-april-4-ncdc-vs-ncdotev0ke/ oby zawsze byl taki lag

--- Cytuj ---Z drugiej strony właśnie dlatego kibicuję CCP, by pomysł "bullet time"-u okazał się faktycznie "świętym Gralem 0.0", gdyż przywróci sensowność wielkich starć w EVE. Zalagowane bitwy zniechęciły mnie do tego stopnia, że pomimo naprawdę świetnej atmosfery w korpach w których byłem, z latania pod bandera dużych sojuszy zrezygnowałem już dwukrotnie (pozdrawiam panów i panie w C0ven i -A-).

Jestem szczerze ciekaw rezultatu bitew/wojen, gdy "bullet time" wejdzie w życie ;).

--- Koniec cytatu ---
hint: CSM =/= CCP
hint#2: jak ktos na centrali wyliczyl NC ma 5ciu przedstawicieli w CSM.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej