Eve Online > CR - Archiwum

Truposzki

<< < (2/6) > >>

Jasiu Wedrowycz:

--- Cytat: Dec Apilatour w Październik 22, 2010, 11:57:40 ---oo, fan książek Andrzeja  Pilipiuka, czy tylko zbieżność nazwisk?

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie fan

--- Cytat: Starakopara w Październik 22, 2010, 12:05:53 ---ja mam wszystkie " Wędrowycze " jakie się ukazały  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ja tez

--- Cytat: Starakopara w Październik 22, 2010, 12:20:15 ---świetny zbiór opowiadań Dec  ;D, najlepsze jest o wyznawcach różnych pogańskich religii i wskrzeszeniu boga niedźwiedzia ;), lałem ze śmiechu, aż sie ludzie w autobusie jakoś dziwnie patrzyli  ;D
--- Koniec cytatu ---
Jest cala masa fajnych opowiadan. BTW czytania ich mozna dowiedziec sie kto byl Kuba Rozpruwaczem i dlaczego nie udalo sie go schwytac, co sie stalo ze stalinem po smierci, jak zatonal tytanik i masy innych rzeczy ;)

--- Cytat: Starakopara w Październik 22, 2010, 12:20:15 ---ale nie zaśmiecajmy topicu, bo modowie nas na karnego jeża nadzieją ;)

--- Koniec cytatu ---

IMO rozwazania nad nazwiskiem CEO corpa nie podlegaja pod zasmiecanie topicu  ;)

Starakopara:
nooo, skoro autor się zgadza, to kontynuujmy naszą dyskusję nad " genealogią " Wędrowyczów  8)

Trefnis:
moze zrobili ci mutuala poprostu ?

Jasiu Wedrowycz:

--- Cytat: Trefnis w Październik 22, 2010, 12:34:25 ---moze zrobili ci mutuala poprostu ?

--- Koniec cytatu ---

W zakladce our wars w wojnie z tym sojuszem w pozycji mutual mam NO

CATfrcomCheshire:
czytalem Pilipiuka, zeby nie bylo, 4 ksiazki (5tej nie skonczylem, nie moglem sie zmusic). Moim zdaniem nie wykracza ponad granice przyzwoitego czytadla, z tym ze przymiotnika "przyzwoity" bez bolu sumienia uzyje tylko w stosunku do 2 pierwszych tomow, reszta naprawde ssie. Humor jest slabiutki i wymuszony, realia za bardzo zgadzaja sie z osobistymi przekonaniami autora, jego popularnosc wynika raczej z mizerii naszych czasow i braku prawdziwych wieszczow, niz realnej wartosci. Poczytajcie sobie Lema, albo jak juz ktos musi koniecznie sie obracac w tematyce "Slowianolingwistycznej", braci Strugackich albo Asimova.

edit: Najlepiej w oryginale ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej