Eve Online > Tyrannis

Tyrannis 1.1

<< < (11/14) > >>

Ellaine:

--- Cytat: Xarthias w Październik 04, 2010, 12:16:45 ---Piszcie bugreporty, najlepiej ze screenami.
Wiem, że co najmniej jedna osoba z dev teamu, znająca nasz piękny język tu zagląda, ale nie wiem jak regularnie, więc lepiej troszkę im pomóc :P

--- Koniec cytatu ---
Nie "najlepiej ze screenami" tylko "koniecznie ze screenami". Niestety te trolle z teamu reperującego CCP nie przyjmują bug reportów bez screena rozpiski konfiguracji sprzętowej, nawet jeśli te rzeczy są zupełnie zbędne dla danego błędu. Kiedyś mnie to zniechęcało, teraz szybko trzaskam screeny.

Xarthias:
Ale napisał bug reporta czy petycję?
Poza tym, z gmami jak to ze wszystkim - raz trafisz na idiotę, innym razem na bardziej kompetentnego.
Poza tym, z tego co wiem, wszystkie bug reporty są przeglądane przynajmniej 2 razy, aby czegoś nie przegapić. Nawet, jeśli GM coś takiego odrzuci czy zignoruje, to taki raport nie ląduje w koszu, tylko idzie do przynajmniej jeszcze jednej oceny - nawet, jeśli GM napisał, że sprawa zakończona, ten raport może dalej krążyć i dać efekt.
No i pamiętać trzeba o screenach/filmach/logach i wszystkim innym co nam się uda na temat buga zebrać. Im większa i lepsza dokumentacja, tym łatwiej devsom się zająć daną sprawą.
I nie twierdzę, że ten system jest idealny. Samemu zdarzało mi się mieć odrzucone bugreporty (które były potem przyjmowane jak je wysyłałem drugi czy trzeci raz). Ale mam na koncie kilka przyjętych i rozpatrzonych, więc coś tam się dzieje :P

Ellaine:
Bug reporty. Z petycjami akurat nigdy nie miałem problemu. Tak czy siak, warto wysyłać bug reporty, trafiają zapewne do jakiejś kolejki i prędzej czy później ktoś na nie spojrzy.

Rabbitofdoom:
Ja dzisiaj diabli chyba wiedza czemu w eve mialem klawiature maszynisty. W wingrozie wszystko dzialalo ok. Jak przelaczylem na maszynisty to w eve bylo ok do przeskoku przez brame. Potem znowu maszynista i tak do DT. Wydajnosc po 1.1 tez poszla w diably. Na lapku w pracy przed patchem moglem od biedy po strzelac do ludzi. (o ile nie musialem nikogo gonic bo przy tym czasie ladowania systemu po przeskoku nawet indyk z trimarkami by mi uciekl) Teraz to moge najwyzej misje porobic w hiseku i to na safe ficie zeby przypadkiem nie pufnac jak sobie evka wisnie na kilka sekund w zlym momencie.

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Październik 04, 2010, 12:16:45 ---Piszcie bugreporty, najlepiej ze screenami.
Wiem, że co najmniej jedna osoba z dev teamu, znająca nasz piękny język tu zagląda, ale nie wiem jak regularnie, więc lepiej troszkę im pomóc :P

--- Koniec cytatu ---

Jak im napisałem, że ma są na bakier z twierdzeniem Pitagorasa, to mi odpisali, że to ficzer, więc kij im dupę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej