Eve Online > Tyrannis

Tyrannis 1.1

<< < (10/14) > >>

Ellaine:
Zamiast marudzić na forach piszcie bug reporty ze screenami do CCP.

Jest wtedy szansa że dany problem zaraportujecie tylko Wy a nie Wy i 240 innych osób, zostanie od wrzucony do kolejki i naprawiony w ciągu najbliższych miesięcy.

SokoleOko:
A też macie taki myk z czatem, że jeśli na końcu wyrazu występuje polska litera (mała) to wyświetlana jest mniejsza czcionka? W skrajnej wersji zmniejszane są litery występujące po polskiej literze -> "DAć" lub "GROźny".

sc0rp:
Hmm ciekawe, ja odmowilem instalacji patcha i nie mam zadnych prbolemow o ktorych piszecie. Jedyny problem jaki mialem to po instalacji 1.1 to local czat mial dziwne tlo scalilem wszystkie okna w jedno, pozniej rozszczepilem, relog i nie widze zadnych problemow. Czasem tylko na overview wszystko jest podwojne - sigh pozostaje czekac na dodatek moze to sie naprawi.

PS Aha 1.1 naprawil jedna uciazliwa rzecz, otoz z nieznanych mi powodow po zalogowaniu automagicznie wchodzil mi na eve-voice ally a zeby bylo smieszniej tylko na jednej postaci na jednym koncie - po patchu przestal takze z mojego pov jest lepiej niz bylo ;)

Xarthias:
Piszcie bugreporty, najlepiej ze screenami.
Wiem, że co najmniej jedna osoba z dev teamu, znająca nasz piękny język tu zagląda, ale nie wiem jak regularnie, więc lepiej troszkę im pomóc :P

Doom:
Kara pisał czym sie skończyły jego bug raporty. Moje skonczyły sie tak samo :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej