Eve Online > Incursions

Remap za PLEX

<< < (9/10) > >>

Stary Pierdola:

--- Cytat: Kareem w Wrzesień 20, 2010, 14:25:02 ---A sam pomysł częstszego remapu IMO dobry. Ciekawe tylko jak często można by to robić?

--- Koniec cytatu ---

Mnie sie pomysl podoba , chcialbym kupic Nightmare ale nie mam skilli na shield tanka no wiec albo bede skillowal kilka miesiecy 1980 punktow/godzine albo sobie zrobie chwilowy remap i bedzie szlo 2772 punktow/godzine czyli 70% szybciej i to wszystko za marne 700 mil (wliczam i powtorny remap).

Goomich:

--- Cytat: Ranshe w Wrzesień 19, 2010, 22:29:37 ---A timer remapa jak wtedy wygląda? To jest poza timerem tym rocznym?

--- Koniec cytatu ---

Tak, okupowanie remapów za pleksy nie ma wpływu na ten licznik.

BTW w character sheecie pojawiło się coś nowego.

http://dl.eve-files.com/media/1009/plex.png

Kliknięcie prawym na pleksie otwiera menu jak widać, a kliknięcie na przycisku buy plex otwiera IGB ze stroną do kupowania pleksów.

naye666:
Kar @ troche zle opisalem temat ale w pracy jestem. Ogolem wyglada to tak: roscie cena plexow za isk maleje za kase, a uzaleznione jest to od a.chca sprzedac kase co utulali w grze b.kursy walut

F-YU:
Kareem
"Ale masz rację. Moje domniemania nie są popartę żadnymi danymi, jednakże dalej uważam, że CCP zabiera
się do tematu od d... strony i nie powinni zwiększać popytu na plexy, a popyt na wykupywanie kont za realną kasę.
 Bo popyt na plexy podniesie ceny ingame, a nie zwiekszy przychodów CCP."

popatrz na temat od strony CCP. Dla polskich graczy grających przeważnie za iski,
zmiany proponowane przez ccp są fatalne, tak samo jak i dla isk selerów, bo spadnie rynkowa wartość iska
za real-cashe.
Dla graczy grających za pieniądze to są dobre zmiany, bo za 1 plexę sprzedaną na rynku będą mogli "pobawić"
się w virtualne stateczki więcj (kupić ich więcej i stracić ich więcej). - hazard już w czystej postaci... (kurwa... gdzie ta ekonomia i rynek osławiona... w tym eve -_- co się znią stało... przez ostatnie 3 lata...)

cieki mnie jedno - ile musiały by kosztować plexy aby polaka grającego za iski suma ta juz odstraszyła,
znaczy ile jesteście gotowi zapłacić za plexę iskami... bo prawda jest taka że jest zbyt dużo ludzi gotowych
dać każdą sumę, aby tylko za iski grać. Stawiam że gdzieś w okolicach 2-3b za miesiąc - to by dopiero mogło
wykończyć ten biznes...

sc0rp:
Przy beczce quafe w kantynie z bukanierami rozprawialismy  na temat ostatnich posuniec kompanii wschodnio-indyjskiej (CCP) i naszym zdaniem sami sobie strzelaja w stope, bo:
- im wiecej łupów (iski) trzeba przeznaczyc na list kaperski (plex) tym trzeba wydac na nie mniej dublonów (RL cash) aby nabyc nową fregate - wiec spadnie popyt wymiany dukatów na listy kaperskie
- ludzie korzystajacy z listów kaperskich nadal będa to robic, najwyzej czesc swoich oblicz (alty) zostawia na ladzie (frozen) - wiec spadnie popyt wymiany łupów na listy kaperskie

Stratni będą kamraci którzy lubią swoje inne oblicza i wlasnie kompania wschodnio-indyjska.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej