Eve Online > Incursions

Remap za PLEX

<< < (4/10) > >>

Jrkan:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2010, 16:59:43 ---Nie mówiłem, że remapy wprowadzono w QR tylko że wtedy już były.

--- Koniec cytatu ---

Nie było. Zaczynaliśmy niemal w tym samym czasie i dobrze pamiętam, że remapu wtedy nie było, oraz płacze achur po apocryphie, że żeby zrobić remap to muszą zwiększyć charisme z 3 do obowiązkowych 5. Khobba już ci linkną pachnotes do apocyphy, ja jeszcze zacytuję.

--- Cytat: Patch notes for Apocrypha, released 10 March 2009 ---Character attribute distribution can now be rearranged in order to diversify or specialize skill training. This means that you can now reallocate attribute points once per year.

--- Koniec cytatu ---

Gizmo79:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2010, 16:59:43 ---Nie mówiłem, że remapy wprowadzono w QR tylko że wtedy już były.
--- Koniec cytatu ---
Źle pamiętasz Sokole, nie było.

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2010, 16:59:43 ---Natomiast dzień, w którym będzie można kupić SP za kasę, będzie moim ostatnim dniem w Eve.

--- Koniec cytatu ---

Can I have ur stuff?

Platfusek:

Natomiast dzień, w którym będzie można kupić SP za kasę, będzie moim ostatnim dniem w Eve.

--- Koniec cytatu ---

to do widzenia, bo można tak co najmniej od momentu kiedy wprowadzono PLEXy na markecie

Khobba:

--- Koniec cytatu ---
Sokole, czas w okolicach QR był okresem mojej największej aktywności w EVE i zaręczam Ci, że nie było takiej możliwości.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej