Eve Online > Incursions
Remap za PLEX
Khobba:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2010, 15:52:51 ---Jak zaczynałem grać (Quantum Rise) to był jeden remap na rok. Od Apocryphy jest - poza tym - dodatkowy remap dawany na start.
--- Koniec cytatu ---
nie. Było tak, jak mówi Mona.
http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=183 - dopiero w pacznotach do Apo jest info o remapie
edit: a w QR w sekcji skills nie ma mowy o niczym podobnym.
Oxylan:
Jeśli to prawda z tym remapem za iski (plexy) to równie dobrze mogą wprowadzić impy +6-7 dostępne tylko za plexy albo od razu przez karte kredytową, po co owijać w bawełne ... Czy EvE idzie w kierunku mikropłatności ? CCP samo stwierdziło że EvE jest grą hardkorową, nie lubią stylu afk itp chodzi o to żeby być częścią jak oni to nazywają sandtboxu i grać bez ułatwień itp, już sama możliwość kupowania postaci wyklucza idee grania bez ułatwień, oczywiście taka mechanika to ukłon w strone nowych graczy, znów w przypadku starszych wiele to nie zmieni, osobiscie po prawie czterech latach mam już za sobą maniakalne pilnowanie skili i dbanie o atrybuty, zapewne wielu starszych graczy też to olewa +- 2-3 mil sp kto się tym martwi , ktoś kto ma 60-100mil sp...
Widocznie mało zarabiają i planują jak zarobić więcej, w sumie mi to nie przeszkadza , zarabianie to część rozwoju ich firmy, jakoś trzeba sobie radzić, a jeśli jestem w błędzie i nie chodzi o zarabianie to dlaczego tylko za plex?
Qreg:
Ogolnie mam wrazenie ze CCP stosuje coraz bardziej agresywna polityke sciagania kasy. Kiedy były to tylko reklamy na roznych stronach. Teraz prawie na co drugiej stronie ktora ma jakies reklamy jest Eve ;) a ostatnio zaczeli przysyłac maile z przypomnieniem o przedluzeniu konta... albo maja problemy finansowe... albo probują teraz znaczaco zwiekszyc rentowność tej gry...
Ciekawe co wymysla dalej ;) moze zaczna dzwonic przypominajac o reaktywacji konta :D do starych graczy :D
Gaavrin:
A ja się zastanawiam jak to wpłynie na ceny plexów, bo według mnie te ceny skoczą. Ludzie którzy mieli kasę i wydawali ją na eve zamiast sprzedawać pleksy za iski innym graczom, będą teraz je ładowali w remapy raz na dwa miesiące.
Ale poza ceną pleksów nie wydaje mi się, żeby to miało aż taki wpływ na sandbox eve. To że ktoś będzie trochę szybciej skillował nie ma jakiegoś większego znaczenia, skoro wpływ atrybutów na tempo skillowania nie jest jakiś ogromny (nie da sie dzięki remapom w dwa tygodnie wyskillować capitala), gorsze byłoby kupowanie za pleksa puli skillpointów, co niestety pewnie też wprowadzą, patrząc po kierunku zmian i tym, że technicznie jest to już in game zaimplemetowane, co ccp testowało ostatnio po dwu dniowym dt.
SokoleOko:
Nie mówiłem, że remapy wprowadzono w QR tylko że wtedy już były.
Natomiast dzień, w którym będzie można kupić SP za kasę, będzie moim ostatnim dniem w Eve.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej