Forum Gry > World of Tanks

heavy tanks

<< < (11/13) > >>

Ptysiu:
Zależy od okoliczności. Jeśli to środek miasta i są koło mnie osłony wycofuję się. Zwykle med popełnia błąd i szuka mnie, wtedy pyk go zza rogu. Jeśli to budynki przy malinówce, gdzie wyjechać zza budynku oznacza wystawić się artylerii, czekam grzecznie i co najwyżej robię zwroty, by być wystawionym frontem w stosunku do miejsca w którym spodziewam się gada.

Straszny:
mam pytanko, jako że staram się, nim wyjdzie pełna gra odkryć wszystkie możliwe drzewka to teraz (jak juz koncze JagdTigera)  idą ruskie heavy tanki

KV3 czy KV1S ? koszt ammo i utrzymania obydwu ? (do tego szukam coś w średnich tierach do zarabiania obok Matildy, sprzedałem Churchilla bo za bardzo mnie wkurzał)

mam 20-pare K wolnego expa i zastanawiam sie ktory z nich sobie zafundować...  :)

Ptysiu:
Jestem obecnie w połowie drogi do kv-3. 1s wydaje mi się próbą przerobienia kv na meda... Rąbnięcie ma porządne, przy zwiększonej mobilności. Może nie brzmi to źle, ale osobiście będę konsekwentny - Jak heavy to heavy, tj. kv-3.

Soulscream:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 15, 2010, 13:59:57 ---mam pytanko, jako że staram się, nim wyjdzie pełna gra odkryć wszystkie możliwe drzewka to teraz (jak juz koncze JagdTigera)  idą ruskie heavy tanki

KV3 czy KV1S ? koszt ammo i utrzymania obydwu ? (do tego szukam coś w średnich tierach do zarabiania obok Matildy, sprzedałem Churchilla bo za bardzo mnie wkurzał)

mam 20-pare K wolnego expa i zastanawiam sie ktory z nich sobie zafundować...  :)

--- Koniec cytatu ---

kv-1s

mobilnosc > cokolwiek innego w tym tierze. Nie ma roznicy czy masz wiecej armora jak wyjdzie Ci is-4/7 czy tez KT. Wole szybciej sie schowac niz swiecic wiezyczka z napisem WAL WE MNIE.

sneer:
hmmm
mam kv3
gra sie super
na tyle mi się podoba że wstrzymałem się z ISem
taniutki
107 armata jest całkiem przyzwoita
pancerz bardzo konkretny
mobilnosc do dupy
ale jak lubisz grac z 2 linii to upa funu
107 armata to chyba tylko <300 za pocisk wiec nie hamujesz się ze strzelaniem a zabierasz 60 pocisków

tak średnio to wyjmuje 25k na grę
naprawa 5k jesli trzeba
3-5k za amunicję

no i od czasu fun jak się wyląduje w grze o max tier 6 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej