Eve Online > Incursions
Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja
Ranshe:
To jest chyba jedyna gra gdzie duża część fanów jest wielce niezadowolona, że im się z gry wywala kretynizmy. Mam nadzieję, że nie robicie nic na planetach, bo jeszcze będziecie oburzeni, że interfejs od ekstraktorów się zmienia na taki wymagający mniej klikania.
KiFuso:
--- Cytat: Platfusek w Grudzień 19, 2010, 14:25:48 ---learny były fajne bo ludzie którzy byli cierpliwi robili je i później z tego korzystali skilując szybciej od reszty
gra miała byc sandboxem a tak naprawdę ccp ciągle ogranicza możliwości dróg rozwoju
tak samo to że trzeba skilowac kruzy roznych ras aby latac scimim i zealotem nie oznacza że podział na rasy jest z dupy i należy wszystkie skile rasowe zintegrowac w jeden tylko dlatego że komuś się wolno skiluje.
--- Koniec cytatu ---
Że co? "ogranicza rozwój" ?? A czym były learningi? Nauczyłeś się all na 5 lvl i the end, koniec rozwoju.. ślepa uliczka.. ja rozumiem, jakby było 100-200 learningów skilli i za 5 lat nie da się ich nauczyć.. wtedy bym rozumiał takie stwierdzenie.
VonBeerpuszken:
Etam...kolejne marudzenie kogoś kto poskillował cos co okazało się niewiele warte i dorobił se do tego teorie elitarności :P którą mu własnie zabrano :P
Ranshe:
Jaki pilot taka elitarność 8)
Doom:
On topic
Na oficjalnym forum trafiłem wątek o nowym supercarierze, założony przez CCP Ytterbium (jak ktoś nie kojarzy to ten sam palant który był odpowiedzialny za kastrowanie Rattelsnake, a przynajmniej to ogłaszał) pomału się przebijam przez niego robiąc przerwy na pośmianiue się z co zabawniejszych krytyk tego pomysłu chociaż jak na razie numerem jeden jest: "Sansha's Modified Expensive Lossmail"
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1413344
A co wy sądzicie o koncepcji?
Ja tam sie na statsach supercapitali nie wyznaję, ale wygląd to ma niesanshowy i specjal abaliti cokolwiek dziwne jak dla mnie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej