Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (165/371) > >>

Goomich:

--- Cytat: Skeer w Października 19, 2010, 01:27:56 ---PL się nie pokazał, oficjalnie mają kontrakt na obronę Legionów. Ale myślę, że to było dla nich wygodne się wynieść, ich image za bardzo ucierpiał przy nieudanych próbach podboju XWY.

--- Koniec cytatu ---

http://www.evenews24.com/2010/10/17/nc-beats-xix-diversion-in-vale/
http://www.evenews24.com/2010/10/18/n-rael-battle-xix-defeated-by-nc/

sc0rp:

--- Cytat: Skeer w Października 19, 2010, 01:27:56 ---PL się nie pokazał, oficjalnie mają kontrakt na obronę Legionów. Ale myślę, że to było dla nich wygodne się wynieść, ich image za bardzo ucierpiał przy nieudanych próbach podboju XWY.

--- Koniec cytatu ---

To legiony ktos atakuje? Z tego co wiem to conajwyzej RA :>

--- Cytat: yalien w Października 19, 2010, 08:48:51 ---Wedlug starej dobrej zasady. Niewazne sa fakty. Wazne kogo "media" uznaly za zwyciezce. Wygraliscie w przestrzeni a przegraliscie w PR.

--- Koniec cytatu ---

/facepalm bo ludzie z mozgami nie umieja czytac dotlana, killboardow i battlereportow (innych niz w wersji PL). A ze PL sie napina, coz ten typ tak ma - jak oni zadaja zwolnienia GMa i przeprosin od CCP za bany (uzywanie 3rd party app) to nie sadze aby ich ktos traktowal powaznie. Po za tym PR to jest wazny w momencie jak sie jest slabym, a chce zeby przzeciwnicy mysleli ze nigdy nie byles tak silny jak teraz - patrz Atlas. A nie kiedy chlopaki przez pol roku sie przygotowywali do wojny, wiec pewnie maja spory zapas i wojuja ostro, do tego z konkretnymi wynikami.

Ja bym jeszcze szampana nie otwieral bo PL moze wrocic.

PS A jak tam SYS-Ki pokazaly sie? Bo jakis tydzien czy dwa temu mieli przzeprowadzic na was inwazje i jakos strasznie cicha ta inwazja.

Alrekus:

--- Cytuj ---To legiony ktos atakuje? Z tego co wiem to conajwyzej RA :>
--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem to RA to sojusznik XIX  ;)

MightyBaz:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 19, 2010, 08:29:24 --- Wiec mysle, ze wyniesli sie raczej dlatego, ze znudzilo im sie ciagle wygrywac, i polecieli szukac bardziej wymagajacego przeciwnika.

--- Koniec cytatu ---
8) 8) 8)

mam nadzieje, ze wroca po 12 listopada, wtedy bede juz online codziennie

Skeer:
Syski, proszę Pana, dostały kopa przy inwazji na Norma... ekhm, RPS. Liczyliśmy na trochę fajnych bitek, ale nie sądziliśmy, że zabicie 1-2 staging posów aż tak ich załamie, że ograniczą się do roamowania po Eso, a ich najlepszy pvp korp pójdzie do Init  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej