Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (100/371) > >>

Rabbitofdoom:
Ciezko powiedziec CoW wagon w dobrych czasach to bylo by jednak te dodatkowe 200+ ludzi nawet nie liczac primary. Do tego 3-5 tytanow, kilka matek i mysle ze przynajmniej 50 lotnisk. Do tego jak by nie patrzec korpy takie jak Onion czy Templar byly korpami nastawionymi na pvp i bylo tam sporo ludzi ktorzy wiedzieli jak zrobic przeciwnikowi kuku.

gosti:
Reset standow z PL/Ruskimi.

Why?

Z tego co wiem wlasciciele kilku pierwszych wysmazonych supercapsow sobie odlecieli olewajac uklad.  :D

Lt Rook:
@up Widać złamaliście warunki kapitulacji.

EDIT: XIX ma Atlas na -10

będzie kontynuacja ofensywy na omist ?

Kombat:
Nie jesteśmy już w atlasie ale ztcw deal nie był zerwany tylko chribba coś odwalił i oddał depozyty Rosjanom i Atlasowi.
W związku z tym zdecydowana większość superaków została już skończona, do tej pory w produkcji były chyba 3-4 a ludzie ewakuowali swoje assetsy.
Rosjanie mogą sobie orać omist do woli i tak atlasu już tam raczej nie ma, ludzie grubo ponad tydzień temu mieli rozkaz wywieźć stamtąd graty, zostawić co najwyżej 2-3 statki do pvp.

Szczerze mówiąc to dziwie się Rosjanom że poszli na taki deal, przecież 65b depozytu jaki wpłacił Atlas to była wartośc 1 tytana i 1,5 MSa a w piecach było dużo więcej...

sc0rp:
Coz wyglada na to ze chribba dal ciala ten kontrakt go przerosł a ze nie byl precyzyjny co mozna a co nie mozna to on mogl doprecyzowac w koncu za cos dostal swoja dzialke. zastanawia mnie czy ktos teraz zajmie miejsce chribby jak chodzi o takie deale, pewnie w transferze matek i tytanow nadal bedzie mial monopol ale czy przy kontraktach tego typu no nic zobaczymy. imo nie ma tu ani glupoty ani latwowiernosci ruskich, ale jest spryt nowych liderow atlasu: uratowali assetsy, 2 matki, tytana, nazwe ally w zamian za to ze przez kilka dni na forach evkowych darli z nich lacha. pozostaje powiedziec "ten sie smieje kto sie smieje ostatni" - w tym wypadku jest to atlas.

Ludzie co pisali ze atlas nie ma leadershipu, pewnie mieli racje pod wzgledem ze nie ma FC (tego nie wiem, a nic nie pokazali) ale leadership maja i to baaardzo sprytny - tylko pogratulowac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej