Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (101/371) > >>

Doom:
Poza Chribbą jest jeszcze Grandel i Darkness jako zaufane third party (jeden z nich chyba dał czterech liter przy okazji statków skradzionych Mollowi), ale trzeci jest chyba czysty...
Ale naprawdę ciekawi mnie co się stało Chribbie że zerwał kontrakt

Kombat:
Ten który oddał Mollowi Ravena State Issue to był F9X nie Grandell

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Września 04, 2010, 14:54:08 ---Ale naprawdę ciekawi mnie co się stało Chribbie że zerwał kontrakt

--- Koniec cytatu ---

mnie tez, moze wyjasni na eveo albo kugu wzglednie oleje sprawe i wroci do posrednictwa tytkami i msami

HammerSnake:
Wiem ,że tak ni z gruszki ni pietruszki dla tych którzy na bieżąco wszystko śledzili,ale mógłby mi ktoś powiedzieć :

Były w końcu jakieś porządne bitki kapitali ?
Mógłby ktoś podać jakiś link do kb ,a najlepiej do filmika  z jakimś komentarzem jeśli to możliwe?

Albo istnieje jakiś neutralny raporcik z linkami do kb/filmikami z tej wojenki.

Czy pojawiły się jakieś nowe ciekawe exploity wytworzone przez hakerów czerwonej armii ?

Dlaczego Rosjanie przestali ofensywę i nie spalili całkowicie ziemi?
Zaczął się rok szkolny i odpadły setki hardcorowych graczy 24/h i operacja stanęłaby w miejscu więc ceo stwierdzili ,że lepiej sobie kupić nową Łądę ogłosić zwycięstwo i wycofać się /pofarmić na plexy ?

Czy atlas kompletnie poszedł z rozsypkę i prawdopodobnie nie stawiałby już dalej oporu ,a Rosjanie mimo to ogłosili zawieszenie broni .

Czyli następna wojna w eve będzie za rok i reszta allianców może sobie spokojnie siedzieć u siebie?

sc0rp:

--- Cytat: HammerSnake w Września 04, 2010, 16:13:42 ---Były w końcu jakieś porządne bitki kapitali ?
Mógłby ktoś podać jakiś link do kb ,a najlepiej do filmika  z jakimś komentarzem jeśli to możliwe?

--- Koniec cytatu ---
bitki kapitali to byly tylko takie jak w moim podpisie.

--- Cytuj ---Czy pojawiły się jakieś nowe ciekawe exploity wytworzone przez hakerów czerwonej armii ?

--- Koniec cytatu ---

cos tam czesc atlasow plakala, ze PL raz wykorzystalo local bug - ale to niepotwierdzone bo czesc ludzi z atlasu mowili ze nic takiego nie mialo miejsca.

--- Cytuj ---Dlaczego Rosjanie przestali ofensywę i nie spalili całkowicie ziemi?
Zaczął się rok szkolny i odpadły setki hardcorowych graczy 24/h i operacja stanęłaby w miejscu więc ceo stwierdzili ,że lepiej sobie kupić nową Łądę ogłosić zwycięstwo i wycofać się /pofarmić na plexy ?

--- Koniec cytatu ---

bo chcieli przejac ally atlasa a wlasciwie nazwe, przynajmniej tak twierdzili - ze generalnie celem wojny nie byl teren tylko kompletne zniszczenie atlasa. swoja droga czy ktos wie czym bobby atlas zalazl za skore uaxdeath?

--- Cytuj ---Czy atlas kompletnie poszedł z rozsypkę i prawdopodobnie nie stawiałby już dalej oporu ,a Rosjanie mimo to ogłosili zawieszenie broni .

--- Koniec cytatu ---

ale nie zabrali by nazwy atlasu a przez ten deal mieli na to szanse jak sie okazalo tylko polowiczna.

--- Cytuj ---Czyli następna wojna w eve będzie za rok i reszta allianców może sobie spokojnie siedzieć u siebie?

--- Koniec cytatu ---

niekoniecznie, bo cos tam it+nc (chociaz it jest neutralem dla nc) wojuje z nc./evoci/ch

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej