Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
gosti:
--- Cytat: dziadzik w Sierpnia 30, 2010, 02:35:01 ---teraz najsmieszniejsze by bylo jakby -a- albo molle przylecieli ustrzelic te csaa
--- Koniec cytatu ---
Normalnie sam bym dorzucil 100m jakby ktos zrzute organizowal.
bunak xix:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpnia 29, 2010, 23:47:50 ---Aaaa jak floty NC i ruskich znajdą się w pobliżu siebie to będą padać nody znowu, CCP juz się cieszy.
Jak tłukliśmy dzisiaj stacje RA to nawet pojawił się wysłannik CCP w polarisie , pewnie przeczuwa co się będzie działo ;D
--- Koniec cytatu ---
Niewiele wiem o tym co się dzieje w gemiante na chwilę obecną. Nasz sojusz będzie pomagał RA ale czy to znów będzie aż tak rozbudowana akcja jak na południu to wątpię. Co do PL to ich kontrakt nie wygasł ale nie mam pojęcia co z nimi teraz się będzie działo. Czy będziemy wyciągać tuziny superkapitali do obrony geminate, tego nie wiem..
Kombat:
Słowem podsumowania:
Atlas z bobbym na czele i Atlas bez bobbiego na czele to 2 zupełnie różne sojusze.
Ten pierwszy był skutecznym ally z dobrymi FC potrafiący wystawić konkretne floty i nie bojący się używać capsów i superaków.
Ten drugi to szara masa gnijąca od środka która padła po kilku mocnych ciosach i na dodatek która poszła na 'deal' z odwiecznym wrogiem.
W tym drugim mało który corp chce zostać więc nie wróże mu świetlanej przyszłości.
Soulscream:
--- Cytat: Kombat w Sierpnia 30, 2010, 08:59:12 ---Słowem podsumowania:
Atlas z bobbym na czele i Atlas bez bobbiego na czele to 2 zupełnie różne sojusze.
Ten pierwszy był skutecznym ally z dobrymi FC potrafiący wystawić konkretne floty i nie bojący się używać capsów i superaków.
Ten drugi to szara masa gnijąca od środka która padła po kilku mocnych ciosach i na dodatek która poszła na 'deal' z odwiecznym wrogiem.
W tym drugim mało który corp chce zostać więc nie wróże mu świetlanej przyszłości.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, ze Wy jako korp wspolpracujacy z aliansem byliscie solidna podstawa sily Atlasu. Z tego co wiem, gowno robiliscie w tym zakresie.
sc0rp:
@Bunak patrzac na podzial, wyglada mi na to ze omnist nie dostanie nikt, tzn. zostanie w rekach atlasu? Pytam z racji tego ze moze i omnist jako calosc ssie ale konstalacja http://evemaps.dotlan.net/map/Omist/RL36-K#sec jest calkiem mila
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej