Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Doom:
--- Cytat: gosti w Sierpnia 30, 2010, 08:24:51 ---Normalnie sam bym dorzucil 100m jakby ktos zrzute organizowal.
--- Koniec cytatu ---
Czyżby te dogadanie się nie było wolą całego Ally?
Deaell Portt:
Z posta Soula Z KSOD bo i tak pewnie trafi tutaj.
--- Cytat: Soulscream w Sierpnia 30, 2010, 09:15:39 ---Dobrze, ze Wy jako korp wspolpracujacy z aliansem byliscie solidna podstawa sily Atlasu. Z tego co wiem, gowno robiliscie w tym zakresie.
--- Koniec cytatu ---
Chyba pierwszy raz sie musze zgodzic Soulem / facepalm. Wydaje mi sie, ze Gostek piszacy "o szarej masie gnijacej do srodka" mial na mysli rowniez Bufu. Wystarczy popatrzec na ich kb, zeby od razu zrozumiec w jakiej sytuacji bylo Bufu po Max 2. Max 2 w wielu ludziach zabilo chec logowania sie do gry. Czy to przez zjebana mechanike sova, czy prace serwerow EVE. Po prostu duzo ludzi sobie powiedzialo "pier..... to".
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Sierpnia 30, 2010, 09:30:51 ---Czyżby te dogadanie się nie było wolą całego Ally?
--- Koniec cytatu ---
Doom dziwisz sie? Z mojego pov lepiej miec zlockowane assetsy (zawsze je mozna wyciagnac np. przez znajomych albo sprzedac -20%) niz odejsc tak jak Atlas. Z ratowania stoczni SC zwyklym czlonkom sojuszu nic nie przyjdzie, wiec ja sie nie dziwie "szaraczkom" z Atlasa ze sa wsciekli na decyzje dowodztwa. BoB i U'K odszedl przez szpiega (lub jak kto woli sfrustrowanego dyrektora), Goonsi przez emo-rage kartoona (i nie zaplacone rachunki za sova), nawet CVA walczylo ile moglo mieli glownie carebearow w sojuszu, zostali wymazani z mapy ale przynajmniej powalczyli, a Atlas - jaki jest finał każdy widzi.
A na dodatek "szaraczkow" z Atlasa teraz -A- nęka za zdrade - http://www.a-kills.com/?a=alliance_detail&all_id=466&view=losses
sneer:
szczególnie jak ktoś przy czerwonym lokalu wywiózł kilkanaście combat szipów z o-w do m-d żeby miec epic fight do którego nie doszło
potem przerzucił do 77s żeby powalczyc o przyczółek w detorid - co padło bez walki
żeby znowu przy redach kontrolujacych system wywozic to do axdx i bronic fortress omist
i chwile potem wywozic to do stacji rol , -a- żeby miec zapas do walki
żeby self destructowac czesc t1 szipów i miec zablokowane reszte w stacjach ex sojuszników
ally padają i traca teren- ja i wielu innych mamy to ograne przez ostatnich kilka lat więc nikt z tego powodu nie płacze
koniec końców styl i fun się liczy ....
ja dorzuce 200m na taki cel od ręki
Gregorius:
--- Cytat: sneer w Sierpnia 30, 2010, 10:22:57 ---koniec końców styl i fun się liczy ....
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że to towar deficytowy u Atlasa.
Brak mi słów na całą akcję. Takiego pokazu nędzy i rozpaczy dawno nie widziałem.
Dorzucam skromne 100m.
(ciekawe, czy PL da się "odkupić" od RA i zaproponowac nowe warunki kontraktu ^_^)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej