Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (70/371) > >>

sc0rp:
dziwia mnie ludzie nabijajacy sie z atlasa szczegolnie ze sa to osoby:
- ktore interesuja same skirmishe
- zajmuja sie piratka
- przegrali wojne tracac sova majac kilka razy wiecej membersow i wielkich braci (it i atlas) za swoimi plecami

Moze najpierw sprobujcie zbudowac imperium takich rozmiarow jakie zbudowalatlas a pozniej bierzcie sie za krytyke i wysmiewanie bo poki co te wasze posty przypominaja przekomarzanie sie dzieci z piaskownicy - a pozniej zakladacie tematy "Co z ta centrala" nic dziwnego skoro posty sa na zenujacym poziomie tymbardziej ze to nie dzieki wam atlas ma klopoty.

PS Nic mnie z atlasem nie laczy, nie mniej jednak doceniam imperium ktore atlas zbudowalo - a ze byc moze okazalo sie gigantem na glinianych nogach coz zobaczymy.

Kombat:

--- Cytat: BuNaK w Sierpnia 27, 2010, 12:00:37 ---Koledzy z BUFU przestali się wypowiadać w tym wątku ale chciałbym usłyszeć jakiś komentarz do tego co się dzieje u nich i jak wg. nich wygląda pozycja atlas-a. Można liczyć na waszą wypowiedz?

--- Koniec cytatu ---
Można.
Dostaliśmy po dupie od przeciwnika dużo lepiej zorganizowanego od nas.
Wasza koalicja wybrała bardzo dobry moment do ataku gdy LS atlasu był w dużej części AFK, bobbiego nie było a jego wcześniej wybrany zastępca zrobił sobie przerwe od eve. Stąd w atlasie brak organizacji i ogólny bałagan. W połączeniu w bardzo agresywnym przeciwnikiem jakim jest PL skończyło się to jak skończyło.
Dorzuć do tego jeszcze wewnętrzne problemy największego sojusznika czyli -a- i wszystko jasne.
Szczerze mówiąc myślałem że będziemy się zwijać do Omist dużo wcześniej (po raz pierwszy jak zobaczyłem jaką flote supercapsów wystawiliście za 4 lub 5 razem w c-j z miesiąc temu), ale nie sądziłem że komuś będzie chciało się omist zajmować (hint: to z dupy region który sam nie potrafi na siebie zarobić ze względu na brak hiendów i utrudnioną logistyke). Atlas i tak nie siedzał by w omist czy go byśmy stracili czy nie. W najgorszym przypadku został by porzucony w najlepszym sprzedany albo wynajęty.

Venzon 2003:
szczerze mowiac nie stac atlasu na utrzymanie omist, siatka jb i upgrady kosztuja ogromna kase a bez highendow (ktorych jest malo w tej okolicy) i bez rentersow nie da sie tego finansowac
generalnie omist to jest zadupie gorne
od czasu kampanii w provi zaczeli odchodzic kolejni wybitni FC, ktorzy zbierali w swoich flotach tyle co bobbi... w tym samym czasie bobbi przestal byc aktywny... to byl poczatek konca
my jako korp przywyklismy do tego, ze cos sie konczy a cos nowego zaczyna... wazne, ze jestesmy zawsze w srodku dramatu (obie wojny o delve, wojna na polnocy i epic fail w H-W, teraz upadek atlasu)
mysle, ze bedziemy kontynuowac ten pozytywny trend

bunak xix:

--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpnia 27, 2010, 13:40:56 ---mysle, ze bedziemy kontynuowac ten pozytywny trend

--- Koniec cytatu ---

nie no raz pod wozem, raz na wozie :) nie ma co być pesymistą

Venzon 2003:

--- Cytat: BuNaK w Sierpnia 27, 2010, 13:46:39 ---nie no raz pod wozem, raz na wozie :) nie ma co być pesymistą

--- Koniec cytatu ---

kto taki jest pesymista?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej