Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 27, 2010, 13:27:51 ---dziwia mnie ludzie nabijajacy sie z atlasa
--- Koniec cytatu ---
To reakcja na wcześniejsze bufonady (nic wspólnego z BU-FU) tego aliansu. Co to nie oni, achy, ochy, a jak przylecieli do Provi w czasie wojny między Proviblockiem a AAA+U'K (de facto "whorować się na killmaila" bo nikt ich tam nie potrzebował), to na dzień dobry dostali wpierdol od floty lokalnych holdersów i trzeba było emergency CTA organizować, żeby reszcie tej floty ratować tyłek.
Potem totalne chamstwo Atlasu, który średnio się przydał podczas tej wojny, ale za to był pierwszy do "budowania sobie autostrady do empire" oraz do rabunku POS-ów pozostawionych przez przeciwnika. W kilku przypadkach między U'K a Atlasem prawie doszło o to do bitek.
Nie obchodzi mnie, czy Atlas przegrywa czy wygrywa. Ale mam satysfakcję gdy przegrywają w złym stylu.
Gregorius:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 27, 2010, 13:27:51 ---dziwia mnie ludzie nabijajacy sie z atlasa szczegolnie ze sa to osoby:
- ktore interesuja same skirmishe
- zajmuja sie piratka
- przegrali wojne tracac sova majac kilka razy wiecej membersow i wielkich braci (it i atlas) za swoimi plecami
Moze najpierw sprobujcie zbudowac imperium takich rozmiarow jakie zbudowalatlas a pozniej bierzcie sie za krytyke i wysmiewanie bo poki co te wasze posty przypominaja przekomarzanie sie dzieci z piaskownicy - a pozniej zakladacie tematy "Co z ta centrala" nic dziwnego skoro posty sa na zenujacym poziomie tymbardziej ze to nie dzieki wam atlas ma klopoty.
PS Nic mnie z atlasem nie laczy, nie mniej jednak doceniam imperium ktore atlas zbudowalo - a ze byc moze okazalo sie gigantem na glinianych nogach coz zobaczymy.
--- Koniec cytatu ---
+1 Skromny Głosik ;-)
(mimo tego, że Atlas właśnie zbiera plony swoich działań) Ale zgadzam się co do pieklenia osób, które mają najmniej wspólnego z zaistniałą sytuacją ;)
Frankie:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 27, 2010, 13:48:46 ---To reakcja na wcześniejsze bufonady (nic wspólnego z BU-FU) tego aliansu. Co to nie oni, achy, ochy, a jak przylecieli do Provi w czasie wojny między Proviblockiem a AAA+U'K (de facto "whorować się na killmaila" bo nikt ich tam nie potrzebował), to na dzień dobry dostali wpierdol od floty lokalnych holdersów i trzeba było emergency CTA organizować, żeby reszcie tej floty ratować tyłek.
Potem totalne chamstwo Atlasu, który średnio się przydał podczas tej wojny, ale za to był pierwszy do "budowania sobie autostrady do empire" oraz do rabunku POS-ów pozostawionych przez przeciwnika. W kilku przypadkach między U'K a Atlasem prawie doszło o to do bitek.
Nie obchodzi mnie, czy Atlas przegrywa czy wygrywa. Ale mam satysfakcję gdy przegrywają w złym stylu.
--- Koniec cytatu ---
Oj prawde piszesz. Atlas wielokrotnie stawiał się w sytuacji, że patrzył na ludzi z góry i czym to on nie jest. Wielokrotnie łamał ustalenia i ogólnie zasłużył na to co się z nim stało. Olewał swoich sojuszników nie był wiarygodny jako partner to został sam jak palec bez pomocy nikogo. Pokazuje to tylko tyle, że w eve nie ma tak naprawde superpanów i trzeba sie liczyć z każdym, bo któregoś dnia może się jego pomoc bardzo przydać. Tylko pogratulować koalicji rosyjskiej organizacji i pokazania, że dronkowo ;) nie jest takie złe na budowe potęgi.
Gregorius:
Najlepsze jest to, że jeśli chodzi o szanowanie np. rentiersów, to nie tylko Atlas miał takie podejście. I to może spowodować poważne zmiany na mapie EvE... Soon (tm)
Martwi mnie to strasznie, bo gdyby nie totalna olewka ze strony Atlasu, to rentiersi mogliby przydać się w walkach. Sporo ludzi tam było chętnych do obrony, a tak - jak tylko zobaczyli, że zostali sami, wynieśli się czym prędzej. Nie mam pojęcia, czy kiedykolwiek Atlas odzyska cokolwiek w oczach tych "zostawionych".
Venzon 2003:
--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 27, 2010, 14:13:32 ---Najlepsze jest to, że jeśli chodzi o szanowanie np. rentiersów, to nie tylko Atlas miał takie podejście. I to może spowodować poważne zmiany na mapie EvE... Soon (tm)
Martwi mnie to strasznie, bo gdyby nie totalna olewka ze strony Atlasu, to rentiersi mogliby przydać się w walkach. Sporo ludzi tam było chętnych do obrony, a tak - jak tylko zobaczyli, że zostali sami, wynieśli się czym prędzej. Nie mam pojęcia, czy kiedykolwiek Atlas odzyska cokolwiek w oczach tych "zostawionych".
--- Koniec cytatu ---
bez urazy ale rentersi sie nie przydaja do walki
osobiscie uwazam rentersow za zlo koniecznie, niestety w niektorych regionach to jest jedyny sposob generowanie zysku
system jaki panowal w GBC jest znacznie lepszy - nie ma placenia za space a wszystkie sojusze i korporacje sa o profilu PVP
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej