Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (217/371) > >>

CATfrcomCheshire:
godzina 6.35, lokal w stolicy CO2 560 blue, zaraz wychodzi stacja w ostatniego reinforca, hosty juz leca.

stay tuned

edit1: wskoczyli, guny nie dzialaja, zreszta wywalilo mnie odrazu jak tylko lokal skoczyl, i staram sie zalogowac od jakichs 15 minut :/

edit2: nadal nie moge sie zalogowac, ale slysze ze chlopaki walcza, i cos tam spada. Stacja nasza, wiec najwazniejszy cel osiagniety.

Rabbitofdoom:
Lag jest niesamowity. Cud ze wogule cos spada.

CATfrcomCheshire:
no mnie wywalilo zanim zdarzylem cokolwiek zalokowac, i od ponad godziny gapie sie w login screen. CCP win

Rabbitofdoom:
Przeciwnik wlasnie polecial na stacje. Chwile pozniej dostalem DC. Oczywiscie zalogowac sie spowrotem nie da. Ide spac. Wlasnie udalo mi sie zalogowac bitwa wciaz trwa niestety ccp stwierdzilo ze zalogowanie sie juz mi wystarczy i wywalilo mnie w momencie jak dolaczalem do floty.

MightyBaz:
troche przetrzepalismy IT/Ini/CO2 (wyniki mozna juz obejrzec na kbach) da sie juz zalogowac do sys...trudno ocenic jaki jest wynik bitwy, bo nadal w 68FT local 750, a byl niecale 1100.
Nie da sie jeszcze zrobic self destructa, wlasnie czekam w podzie by zrobic reshipa i dupa.

[gmod=Khobba]"przetrzepaliśmy"? Kto przetrzepał? Wpisz sobie korpa i ally w profilu, bo nastepne posty polecą do kosza.[/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej