Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (216/371) > >>

kaleba:
Mnie jakby goonsi powiedzieli ze pomoga nam zdropowac kapitale IT to bym im dal plusa i tyle, na przekór innym :D
ale co ja wiem o polityce  8)

Sammani:
o lol hehe jako osoba nie grająca fajnie się czyta ten cheastbeating o GS. Pamiętam jak były pierwsze plusy z -A- jak stara gwardia darła się, że nigdy, że skaza na honorze, że high-endy z Stain nevah forget. Ba sam się wtedy plułem :P. Później kolejne rozdzieranie szat o tego frachta co PBN obił, o nasze frachty, o traktowanie w czasie kampanii w Q i Ari + Xeo przetłumaczyli twardogłowym co i jak, ale proszę teraz brosefs na śmierć i życie. Nie gram, w C0ven nie jestem od dawna, ale znam ten sojusz i wiem, że leadership głupi nie jest, więc jak GSi stacklują matki IT lub ich petów, a wy akurat będziecie w pobliżu to będzie temp plusik ;]. Jak na tacy są podane smakowite kille, chwilowo mogą zniknąć opory, a sumienie krzykaczy uspokojają nowe tłuste kmy po wszystkim :).

MightyBaz:
CAT, jesli na Centrali mówią nam o  plus-owaniu czy minus-owaniu sie z IT czy GS, to oznacza, ze c0ven wyrósł już na dobrze postrzegany allians, zapewne nie tylko w środowisko polish community ale i EvE.

Mnie tam wsio ryba, ważne zeby chociaż w weekend bitki byly, bo tak nie ma co robić w eso/stain, ale dymać 50j na roadtripy...tiaa
Oprócz tego, nawet gdyby IT uwzięło sie na Stainwagon, to i tak maja przesrane, bo nikt sie nie przejmie potencjalna strata sova w eso, bo dochody z hiendow przestały byc tak lukratywne jak kiedyś. Nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni robiliśmy regroupy z Eso do Stain. Zas baza w Stain jest nie do zajebania i wszyscy to wiedza. Można tam sie lać do usranej śmierci.

edit: założę się że ci, co odeszli są lekko wku..., że siedzą teraz gdzieś na jakimś zadupiu latając na skromne roamy, bijac raterow czy inne lamy.

kaleba:

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 20, 2010, 14:27:59 ---CAT, jesli na Centrali mówią nam o  plus-owaniu czy minus-owaniu sie z IT czy GS, to oznacza, ze c0ven wyrósł już na dobrze postrzegany allians, zapewne nie tylko w środowisko polish community ale i EvE.

Mnie tam wsio ryba, ważne zeby chociaż w weekend bitki byly, bo tak nie ma co robić w eso/stain, ale dymać 50j na roadtripy...tiaa
Oprócz tego, nawet gdyby IT uwzięło sie na Stainwagon, to i tak maja przesrane, bo nikt sie nie przejmie potencjalna strata sova w eso, bo dochody z hiendow przestały byc tak lukratywne jak kiedyś. Nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni robiliśmy regroupy z Eso do Stain. Zas baza w Stain jest nie do zajebania i wszyscy to wiedza. Można tam sie lać do usranej śmierci.

edit: założę się że ci, co odeszli są lekko wku..., że siedzą teraz gdzieś na jakimś zadupiu latając na skromne roamy, bijac raterow czy inne lamy.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz baz ci ktorzy odeszli moga powiedziec ze to my sie wkurwiamy bo bijemy sie w blobie,lagu a oni mja maly skirmish i mozna sie tak przegadywać w nieskonczoność. Kwestia co kto lubi.

KiFuso:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Listopada 19, 2010, 18:04:53 ---Taaa jak nie umiesz wygrac majac wyrownane sily zrob taki bloob zeby sie nie dalo walczyc. I co beda nianczyc INI w nieskonczonosc. Ini pokazalo ze sami nie sa w stanie walczyc z kompetentym przeciwnikiem majac rowne warunki.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy to były jakieś zwidy czy co... ale to INI lało jak chciało AAA bez większej pomocy PL jak była ofensywna na cache, aha.. już wiem.. wtedy króilka na forum nie widać było.

Jak ja uwielbiam czytać to z jednej to z drugiej strony jak to przeciwnik nie potrafi walczyć bez przewagi ... to jest wręcz słodkie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej