Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:23:21 ---sigh czy ty trolujesz dla trolowania czy naprawde nie rozumiesz przenosni. Wersja mojej wypowiedzi do ktorej sie przywaliles specjalnie dla ciebie abys mogl ja ogarnac: "mordowac agresorow co zachwiali rownowage na poludniu" - czy teraz jest dla ciebie jasne, czy moze jeszcze cos doprecyzowac?
--- Koniec cytatu ---
Acha no teraz rozumiem, po prostu uzyles slowa "KACAP" zamiast "AGRESOR" w poprzednich postach, i chyba nie tylko mnie troche to zmylilo, ale postaram sie juz pamietac, ze uzywasz tych dwoch slow zamiennie. Nie ma problemu, kazdy ma jakies dziwactwa.
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:23:21 ---
bo pytanie bylo do niego a nei do ciebie a ty siedzac w eso raczej nie masz pojecia o standach i ukladach na polnocy.
--- Koniec cytatu ---
Mam pojecie, bo mam alta w Twoim korpie
edit: zeby nie bylo takiego zupelnego offtopu, przed chwila wymienione wyzej White Noise postanowilo po raz pierwszy od czasu rozpoczecia Rekonkwisty pojawic sie na polu walki, wynik 4 wtopione dready i 3 carriery. Strat wlasnych brak, SE hotdropnelo ich w klasycznym rosyjskim stylu, az chcialoby sie powiedziec "Na Kacapa" :P
Khobba:
[gmod]
Proszę o skończenie z sighami i sighogennymi odpowiedziami.
[/gmod]
Calix:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:02:57 ---Tych ktorzy zburzyli rownowage na poludniu - byl taki piekny rainbowland od delve do insmother, od catch do esoterii, a jak ktos chcial pew pew to sobie lecial do providence albo do low seca.
e? mozesz jasniej bo chyba wiesz wiecej ode mnie i od oficjalnych komunikatow mojego ally
--- Koniec cytatu ---
http://standings.morsus-mihi.org/ - Proszę nie rób dramy
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 19, 2010, 15:29:40 ---
edit: zeby nie bylo takiego zupelnego offtopu, przed chwila wymienione wyzej White Noise postanowilo po raz pierwszy od czasu rozpoczecia Rekonkwisty pojawic sie na polu walki, wynik 4 wtopione dready i 3 carriery. Strat wlasnych brak, SE hotdropnelo ich w klasycznym rosyjskim stylu, az chcialoby sie powiedziec "Na Kacapa" :P
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe czy przerzucą część pilotów z dronkowa bliżej Was... bez WN będzie ciężko spowalniać NC.
Goomich:
PL mają do przerzucenia części NC do (wstaw gdzie ta drama jest z goonsami i OWNami bodajże).
Striker:
WN leci na poludnie, bronic Co2. To potwierdzone.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej