Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (211/371) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 19, 2010, 11:54:19 ---Jakich kacapów?

--- Koniec cytatu ---

Tych ktorzy zburzyli rownowage na poludniu - byl taki piekny rainbowland od delve do insmother, od catch do esoterii, a jak ktos chcial pew pew to sobie lecial do providence albo do low seca.

--- Cytat: Calix w Listopada 19, 2010, 14:18:02 ---Oni nie są NC a DC :P

--- Koniec cytatu ---

e? mozesz jasniej bo chyba wiesz wiecej ode mnie i od oficjalnych komunikatow mojego ally

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:02:57 ---Tych ktorzy zburzyli rownowage na poludniu - byl taki piekny rainbowland od delve do insmother, od catch do esoterii, a jak ktos chcial pew pew to sobie lecial do providence albo do low seca.

--- Koniec cytatu ---

Acha, to pewnie ci chodzi o Ruskow ze Stain Empire, bo to oni resetowali IT z nudow, wiec IT przylecialo ich orac, i wtedy sie wydalo, ze Sys-k potajemnie przeszlo na ich strone, wiec Sys-k tez zresetowali, i zaczela sie wojna o Esoterie, w wyniku czego Atlas zresetowal Stainwagon, w wyniku czego... Ale zaraz, przeciez Stain Empire jest po naszej stronie  ;D

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:02:57 ---e? mozesz jasniej bo chyba wiesz wiecej ode mnie i od oficjalnych komunikatow mojego ally

--- Koniec cytatu ---

Chodzi mu pewnie o to, ze Twoj sojusz TNT nalezy razem z TEST i Goons do Deklein Coalition (DC), a nie Northern Coalition (NC). Poszukaj w biuletynach korpowych, moze tam znajdziesz jakies informacje na ten temat

sc0rp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 19, 2010, 15:10:01 ---Acha, to pewnie ci chodzi o Ruskow ze Stain Empire, bo to oni resetowali IT z nudow, wiec IT przylecialo ich orac, i wtedy sie wydalo, ze Sys-k potajemnie przeszlo na ich strone, wiec Sys-k tez zresetowali, i zaczela sie wojna o Esoterie, w wyniku czego Atlas zresetowal Stainwagon, w wyniku czego... Ale zaraz, przeciez Stain Empire jest po naszej stronie  ;D

--- Koniec cytatu ---

sigh niektorzy jak dostana ironia w twarz to jej nie zauwaza. oczywiscie chodzi o "nowych" wlascicieli terenow po -a- i atlasie. Bo to ze IT sie zresetowalo z SE, albo Coven z Sysk/Atlas w zaden sposob nienaruszalo rownowagi z punktu widzenia rainbowlandu AAAC :P

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 19, 2010, 15:10:01 ---Chodzi mu pewnie o to, ze Twoj sojusz TNT nalezy razem z TEST i Goons do Deklein Coalition (DC), a nie Northern Coalition (NC). Poszukaj w biuletynach korpowych, moze tam znajdziesz jakies informacje na ten temat

--- Koniec cytatu ---

sigh calix prosil cie oto abys byl jego adwokatem?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:12:27 ---sigh niektorzy jak dostana ironia w twarz to jej nie zauwaza. oczywiscie chodzi o "nowych" wlascicieli terenow po -a- i atlasie.

--- Koniec cytatu ---
I tych nowych wlascicieli czyli INIT, Co2, ED, i DT nazywasz Kacapami? Chyba ze chodzi ci o White Noise, ale oni w sumie maja jakies 2 konstelacje w Feyth, i nie pokazali sie ani razu od poczatku ofensywy, az do dzisiaj rana kiedy wtopili kilka dreadow...

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 15:12:27 ---sigh calix prosil cie oto abys byl jego adwokatem?

--- Koniec cytatu ---

A  czemu pytasz?

sc0rp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 19, 2010, 15:18:52 ---I tych nowych wlascicieli czyli INIT, Co2, ED, i DT nazywasz Kacapami? Chyba ze chodzi ci o White Noise, ale oni w sumie maja jakies 2 konstelacje w Feyth, i nie pokazali sie ani razu od poczatku ofensywy, az do dzisiaj rana kiedy wtopili kilka dreadow...

--- Koniec cytatu ---
sigh czy ty trolujesz dla trolowania czy naprawde nie rozumiesz przenosni. Wersja mojej wypowiedzi do ktorej sie przywaliles specjalnie dla ciebie abys mogl ja ogarnac: "mordowac agresorow co zachwiali rownowage na poludniu" - czy teraz jest dla ciebie jasne, czy moze jeszcze cos doprecyzowac?

--- Cytuj ---A  czemu pytasz?

--- Koniec cytatu ---
bo pytanie bylo do niego a nei do ciebie a ty siedzac w eso raczej nie masz pojecia o standach i ukladach na polnocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej