Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
silvia:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Listopada 15, 2010, 12:46:45 ---No więc jak się sprawa zakończyła - znaleziono złodzieja , czy oskarżenie to było bezpodstawne - jestem ciekaw
bo warto wiedzieć od kogo sie trzymać z daleka -polish community znowu takie duże nie jest. Aha i czy chodzi o pana Aveugle?
--- Koniec cytatu ---
Jak napisalem kto to byl jakis czas temu to modzi odrzucili mi posta.
--- Cytuj ---Nie to mi wystarczy, szczegóły juz nie są potrzebne.
Interesuje sie tym , bo jestem oficerem rekrutacyjnym i zaoszczędza mi to pracy ^^
--- Koniec cytatu ---
We want black list!
--- Cytat: rabbitofdoom ---Pierwszy wrogi hub wlasnie wyszedl z RF. 68ft w drugim RF.
--- Koniec cytatu ---
Czemu wy 68ft odbijacie? z tego co kojarze to tam nic ciekawego nie bylo, procz te iz stacja stoi z ktorej korzystali rentiersi. Rozumiem iz cos w stylu "bo nie bede mieli gdzie sie fittowac itp", ale nadal im nie zepsuliscie lini jb, a to bardziej by ich wk**wilo
CATfrcomCheshire:
Feythabolis zajete, zostaly jeszcze tylko 2 pockety WN. Wczoraj zaoralismy cale Impass, niestety nie udalo sie sprowokowac walki - INIT + friends mieli flote rownie liczna jak nasza (prawie 100 capsli), ale nie zdecydowali sie wydokowac, zamiast walczyc ustawili timery na USTZ i rozwiazali flote. Oglosilismy alarmcloka dzis w nocy, zeby dobic w ich primetime zreinforcowane wczoraj struktury, od 00.30 do 2.30 oralismy co sie dalo, ale niestety znowu nie zdecydowali sie walczyc. Nudy, zobaczymy co bedzie jutro.
VonBeerpuszken:
Na głebokim południu ostra zadyma a w Provi.... po cichutku pojawia sie na mapie CVA :) Może ktoś zna szczegóły i potrafi naświetlic tamtejszą sytuację?
silvia:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 18, 2010, 10:04:09 ---Na głebokim południu ostra zadyma a w Provi.... po cichutku pojawia sie na mapie CVA :) Może ktoś zna szczegóły i potrafi naświetlic tamtejszą sytuację?
--- Koniec cytatu ---
CVA od kilku miechow szykowalo sie na inwazje provi, przy czym, wielu ich petow mialo juz tam sova. Ostatnimi czasu mc+batphone+kadeshi zaorali petom kilka systemow i przejeli jakies stacje. CVA zadzwonilo po PL'a i skonczyla sie zawierucha (podczas normalnych walk, najezdzcy walczyli przeciwko dumo wiekszym silom) a po pojawieniu sie PL'a mozna bylo zapomniec o zdobyciu czegokolwiek.
Sov ktory cva posiada aktualnie pochodzi od kilku petow.
Zsur1aM:
--- Cytat: mystiq w Listopada 18, 2010, 10:47:18 ---stuff.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej