Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (206/371) > >>

Sheratos:
Jeszcze wtracajac offtopic

AAA to nie jest lubiane przez bufu od czasu kiedy nam high endy w khanid//aridii zabrali dawno temu:)

akira akawa:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 10, 2010, 20:19:38 ---Może sprawdzisz fakty zanim zaczniesz pisać, że "I nic"? O sprawie wiemy od dwóch dni od Twojego CEO. I najprawdopodobniej wspomnianej osobie podziękujemy.

--- Koniec cytatu ---

No więc jak się sprawa zakończyła - znaleziono złodzieja , czy oskarżenie to było bezpodstawne - jestem ciekaw
bo warto wiedzieć od kogo sie trzymać z daleka -polish community znowu takie duże nie jest. Aha i czy chodzi o  pana  Aveugle?

SokoleOko:

--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Listopada 15, 2010, 12:46:45 ---No więc jak się sprawa zakończyła - znaleziono złodzieja , czy oskarżenie to było bezpodstawne - jestem ciekaw
bo warto wiedzieć od kogo sie trzymać z daleka -polish community znowu takie duże nie jest. Aha i czy chodzi o  pana  Aveugle?

--- Koniec cytatu ---

Wskazana przez CEO APA osoba została skonfrontowana z sytuacją i potwierdziła, że faktycznie tak było. Wobec tego poprosiliśmy tą osobę o spakowanie gratów, dając rozsądny czas na wyprowadzkę, bo w PBN ta osoba zachowywała się bez zarzutu.

Jeśli ktoś koniecznie chce na ten temat dowiedzieć się więcej, niech uderza do CEO PBN.

akira akawa:
Nie to mi wystarczy, szczegóły juz nie są potrzebne.
Interesuje sie tym , bo jestem oficerem rekrutacyjnym i zaoszczędza mi to pracy ^^

Rabbitofdoom:
Pierwszy wrogi hub wlasnie wyszedl z RF. 68ft w drugim RF.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej