Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Sheratos:
Jeszcze wtracajac offtopic
AAA to nie jest lubiane przez bufu od czasu kiedy nam high endy w khanid//aridii zabrali dawno temu:)
akira akawa:
--- Cytat: SokoleOko w Listopada 10, 2010, 20:19:38 ---Może sprawdzisz fakty zanim zaczniesz pisać, że "I nic"? O sprawie wiemy od dwóch dni od Twojego CEO. I najprawdopodobniej wspomnianej osobie podziękujemy.
--- Koniec cytatu ---
No więc jak się sprawa zakończyła - znaleziono złodzieja , czy oskarżenie to było bezpodstawne - jestem ciekaw
bo warto wiedzieć od kogo sie trzymać z daleka -polish community znowu takie duże nie jest. Aha i czy chodzi o pana Aveugle?
SokoleOko:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Listopada 15, 2010, 12:46:45 ---No więc jak się sprawa zakończyła - znaleziono złodzieja , czy oskarżenie to było bezpodstawne - jestem ciekaw
bo warto wiedzieć od kogo sie trzymać z daleka -polish community znowu takie duże nie jest. Aha i czy chodzi o pana Aveugle?
--- Koniec cytatu ---
Wskazana przez CEO APA osoba została skonfrontowana z sytuacją i potwierdziła, że faktycznie tak było. Wobec tego poprosiliśmy tą osobę o spakowanie gratów, dając rozsądny czas na wyprowadzkę, bo w PBN ta osoba zachowywała się bez zarzutu.
Jeśli ktoś koniecznie chce na ten temat dowiedzieć się więcej, niech uderza do CEO PBN.
akira akawa:
Nie to mi wystarczy, szczegóły juz nie są potrzebne.
Interesuje sie tym , bo jestem oficerem rekrutacyjnym i zaoszczędza mi to pracy ^^
Rabbitofdoom:
Pierwszy wrogi hub wlasnie wyszedl z RF. 68ft w drugim RF.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej