Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
SokoleOko:
--- Cytat: ChemicalRider w Listopada 10, 2010, 19:34:19 ---Złodzieje są wszędzie: W c0venie (ZUO) ostatnio jeden drugiem podprowadził kilka BPO za kilka B... drugi przypadek to zaufany członek APA(były CO) aktualny gracz Pink Bunniesów podprowadził sobie konto korpowe APA ze sprzętem o wartości kilku B. I co? I nic...
--- Koniec cytatu ---
Może sprawdzisz fakty zanim zaczniesz pisać, że "I nic"? O sprawie wiemy od dwóch dni od Twojego CEO. I najprawdopodobniej wspomnianej osobie podziękujemy.
KiFuso:
--- Cytat: SokoleOko w Listopada 10, 2010, 20:19:38 ---Może sprawdzisz fakty zanim zaczniesz pisać, że "I nic"? O sprawie wiemy od dwóch dni od Twojego CEO. I najprawdopodobniej wspomnianej osobie podziękujemy.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz takiego stwierdzenia, po prostu nie wiedziałem, że "coś się dzieje" w tej sprawie dlatego tak napisałem.
--- Cytat: Mona X w Listopada 10, 2010, 20:01:52 ---Dlaczego niekompetentnych? To Rosjanie i robią to co robią Rosjanie. Dają się najechać, tracą kupę terenu, potem przychodzi zima.
--- Koniec cytatu ---
Miałem głównie na myśli ich działania polityczne/wojenne/kontraktowe związane z AAAC, nie będę znów rozpisywał się w tej sprawie, kilka razy opisywałem sytuacje co się działo.
Rabbitofdoom:
Idzcie sie klucic gdzie indziej. Moze bedzie dzisiaj runda druga.
68ft w reinforce.
CATfrcomCheshire:
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=143496
silvia:
--- Cytat: ChemicalRider w Listopada 10, 2010, 19:34:19 ---Nie znam tej sprawy, ale tam gdzie jest kasa/ktoś ma kasę tam się znajdzie złodziej. Złodzieje są wszędzie: W c0venie (ZUO) ostatnio jeden drugiem podprowadził kilka BPO za kilka B... drugi przypadek to zaufany członek APA(były CO) aktualny gracz Pink Bunniesów podprowadził sobie konto korpowe APA ze sprzętem o wartości kilku B. I co? I nic... złodzieje są wśród nas, to jest gra.. a gra ich jeszcze promuje - wg. eve to jest wręcz część gry. Czy to c0ven czy to Pinki akceptują takie osoby wmawiając sobie, że czarne jest czarne a białe jest białe.. czy jakoś tak to było.
--- Koniec cytatu ---
To moze napisz nicka by bylo wiadomo z kim nie latac. Proponuje zrobic na portalu "black list" na ktorego bedzie sie wpisywac zlodzieji i innych :d
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 10, 2010, 23:49:13 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=143496
--- Koniec cytatu ---
Mowiac o blobowaniu....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej