Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (201/371) > >>

Goomich:
Dzisiejsze wydarzenia zdają się mocniej potwierdzać wersję z kugu niż twój sarkazm, więc uwierzę kugu.

KiFuso:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 10, 2010, 14:40:53 ---To byly te 2 bitwy ok pol roku temu, jak czasowo przebywal u was Veraxus z ZBJ i okazjonalnie prowadzil gangi w przerwach w kerbirzeniu swoim legendarnym Macharielem, ktorego mu na koniec pobytu w APA ktos podpierdolil z posa?  ;D ;D?

--- Koniec cytatu ---

Nie znam tej sprawy, ale tam gdzie jest kasa/ktoś ma kasę tam się znajdzie złodziej. Złodzieje są wszędzie: W c0venie (ZUO) ostatnio jeden drugiem podprowadził kilka BPO za kilka B... drugi przypadek to zaufany członek APA(były CO) aktualny gracz Pink Bunniesów podprowadził sobie konto korpowe APA ze sprzętem o wartości kilku B. I co? I nic... złodzieje są wśród nas, to jest gra.. a gra ich jeszcze promuje - wg. eve to jest wręcz część gry. Czy to c0ven czy to Pinki akceptują takie osoby wmawiając sobie, że czarne jest czarne a białe jest białe.. czy jakoś tak to było.

Co do mojego postu - to jest moje zdanie, z kot z czerszir nie musi się z tym zgadzać. Jeśli będzie jakiś cud i -A- zdobędzie swoje dawne tereny, to już raczej zmienimy kompletnie miejsce zamieszkania.. nie wyobrażam sobie wynajmować systemów od niekompetentnych -A-.

Goomich:
Dlaczego niekompetentnych? To Rosjanie i robią to co robią Rosjanie. Dają się najechać, tracą kupę terenu, potem przychodzi zima.

Tooten:

--- Cytat: ChemicalRider w Listopada 10, 2010, 19:34:19 --- Czy to c0ven czy to Pinki akceptują takie osoby wmawiając sobie, że czarne jest czarne a białe jest białe..

--- Koniec cytatu ---

Ja też uważam, że czarne jest czarne, a białe jest białe.

Ptysiu:

--- Cytat: Mona X w Listopada 10, 2010, 20:01:52 ---Dlaczego niekompetentnych? To Rosjanie i robią to co robią Rosjanie. Dają się najechać, tracą kupę terenu, potem przychodzi zima.

--- Koniec cytatu ---

Padłem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej