Eve Online > NoobGarten

Kopanie lodu

<< < (2/4) > >>

SokoleOko:
3-4 mil/h kopania lodu w hisecu to jest żal i niewolnictwo, a nie granie. Veldspar kopany hulkiem ze stripami T2 i kryształami T2 jest tylko ciut (50%?) bardziej opłacalny.

Goomich:
Na szybciora, hulk da radę wykopać ze 3-3,5 miliona tryta na godzinę (samotny), do 5,5m z orką na all5 i kompletem implantów. W Jita sellordery są po 2,60 (mam na myśli normalne, po kilkaset milionów).

SokoleOko:
Proporcjonalnie do czasu zainwestowanego w takiego Hulka, jesteś w stanie farmić 2-3 Angel Extravaganze L4 dziennie, każda z nich przyniesie ok. 25-30 mil zysku, a zajmuje 45 minut z pozbieraniem lootu (i to Drake'iem na launcherach meta 2).

Jedno i drugie powoduje śmierć mózgu, ale L4 przynajmniej dają kasę.

Doom:
A paski okazjonalną rozrywkę pvp :P

Edit
Czy coś było robione z forum? Odparowały moje posty które napisałem jakoś tak o 1 - 2 w nocy min odpowiedź w tym temacie...

Luisa:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 05, 2010, 10:34:36 ---Proporcjonalnie do czasu zainwestowanego w takiego Hulka, jesteś w stanie farmić 2-3 Angel Extravaganze L4 dziennie, każda z nich przyniesie ok. 25-30 mil zysku, a zajmuje 45 minut z pozbieraniem lootu (i to Drake'iem na launcherach meta 2).

Jedno i drugie powoduje śmierć mózgu, ale L4 przynajmniej dają kasę.

--- Koniec cytatu ---
Robienie drakiem lvl4 z jego dps-em to ZUO!! Kopanie lodu odkąd pamiętam nigdy nie było za bardzo opłacalne. Ogólnie kopanie w jedną osoba to lipa jest. Co innego jak ryjesz na np. 10 altów :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej