Eve Online > NoobGarten

Kopanie lodu

(1/4) > >>

Thogar:
Mam takie pytanie kumpel mówił mi że nalepiej jest kopać LÓD w hi sec i robic z niego paliwo, że niby to jest najbardziej opłacalne teraz.

Tylko pytanie jak zrobić to paliwo po rafinacji ? trzeba jakieś skille do tego a jeśli tak to jakie ?

Z góry dziękuje za pomoc.

[gmod=Khobba]Proszę, na przyszłość postaraj się nie pisać tematu posta wielkimi literami. To naprawdę nie sprawi, że dostaniesz odpowiedź szybciej.[/gmod]

ThakRa:

--- Cytat: Thogar w Lipca 04, 2010, 19:08:04 ---Mam takie pytanie kumpel mówił mi że nalepiej jest kopać LUD w haig sec i robic z niego paliwo, że niby to jest najbardziej opłacalne teraz.

--- Koniec cytatu ---

:o
Ze skilli to proponuje w pierwszej kolejności słownik ortograficzny. No chyba że chodziło ci o kopanie ludu, czyli PVP, ale z tego to paliwa raczej nie zrobisz.

naye666:
A zeby oftopa nie bylo no to fakt jest taki ze z tego co wiem z samego lodu a zwlaszcza w high secu paliwa nie wykopiesz... Na paliwo sklada sie tez kilka innych elementow miedzy innymi z PI

silvia:
chodzilo o to, ze kopie lud (np. Zydow) a potem do refinera i przerabia na energie cieplna ;p

joke.

wskakujesz na pasek z lodem, kopiesz go, zwozisz na stacje potem "refine" i masz czesc paliwa do posa. pos wymaga kilku roznych takich paliw.
jesli chodzi o oplacalnosc to nie wiem... najlepiej podliczyc ;d

naye666:
Bez mackinawa to juz chyba hulk ryjacy veldspar bedzie bardziej oplacalny ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej