Eve Online > NoobGarten

Zapytaj się ninja salvegera co tylko chcesz!

<< < (4/5) > >>

Twój Tata:

--- Cytat: Thuia w Czerwca 04, 2010, 10:24:05 ---generalnie uczciwego salvagera jak robie misje to wezme z checia... uczciwy podzial lootu... na flocie jest co zebral i ile ;)
--- Koniec cytatu ---

po co się dzielić jeśli można wszystko dla siebie zatrzymać  :uglystupid2:

--- Cytat: Thuia w Czerwca 04, 2010, 10:24:05 ---jak mi sie wpierdzieli ninja to bede rozwalal wraki zaraz po zestrzeleniu moba az sobie ninja poleci albo zostawie go po spawnie niech se go moby zastrzela ;)

--- Koniec cytatu ---

Dlatego najbardziej efektywne jest skanowanie paru misjonarzy naraz, kiedy koleś zacznie rozwalać wraki to się na niego patrzymy aż rozwali wszystko co dobre. Potem lecimy do misjonarza nr 2, tam salvagujemy, a do nr 1 wracamy po 10 minutach zobaczyć czy jest jeszcze na misji i czy rozwalił jakieś BSy.

uliczny:
Zaniedlogo by zadac pytanie zaciagnac opini dowiedziec sie czegos  na tym forum trzeba bedzie podawac API  :buck2:
Jakie ma znaczenie kto zaklada temat i jaki ma nick z gry :P dla mnie istotne jest co jest w temacie opinia innych graczy na ten temat co warto a co nie a nie kto to napisal zwlaszcza ze osoba zakladajaca temat  niewypowiada sie w sposob wolgarny niekulturalny  - temat niedotyczy jakis dyskusji o wojnach bitwach pojedynkach gdzie akurat ma znaczenie kto to pisze :P
Gdyby mi ktos pokazal jak to sie robi na poczatku kiedy zaczynalem moze juz bym latal sobie spokojnie po low sekach lub 0.0 a nie siedzial w empire i klepal misje i myslal co mi jeszcze sie moze przydac zmieniajac high sec na low czy 0.0
Pamietam jak dzis ile zbieralem na 1 cruizera ...  a ten sposob zarobku zwlaszcza dla nowego gracza moze byc naprawde bardzo dochodowy i po drogie napewno ktos kto gra w ten sposob szybciej bedzie gral klepiac innych a nie misje  :P - taki real tej gry i niemylic gra jako real - a to Ty hmm ... :P

NeX:
  Rzecz raczej w tym, że opinia osoby, która boi się tego co robi, i której nikt z tejże działalności nie zna - ma znikomą wiarygodność. Po drugie logowanie się od początku jakąś postacią z gry przyzwyczaja do regulaminu forum i sprawia mniej problemów z moderowaniem gdy jednak ktoś zechce się odezwać w topicu gdzie login jest w dyskusji wymagany (co zdarza się notorycznie). Jeżeli w dodatku rozpoczął topic tytułując go poradnikiem, a jednocześnie doszczętnie nic merytorycznego nie napisał w poście, to też nic dziwnego, że poproszono go o grzecznościowe zaprezentowanie się, bo wygłądało to na zwykły troling. Zresztą skoro i tak salvuje altem, to co za problem tymże altem się logować na Centrali. Kogo to obchodzi, czy mordujesz, lub kradniesz. Na tym polega gra w EVE. Gracze mają taką opinię na jaką zapracowali grając z innymi i zbieranie złomu jest chyba na jej szarym końcu o ile w ogóle kogokolwiek obchodzi. Regulaminy corpów to zupełnie inna sprawa.

Wklejenie linka z You Tube, zmiana tytułu topica - OK, niech będzie. Jest już jakiś temat, ale o czym tu jeszcze rozmawiać. Niby jak trudno salvager włączyć? Ninja Salvaging, to pospolity zawód śmieciarza akceptowany przez CCP. Nie ma w nim nic niemoralnego ani dyskusyjnego. Własnością gracza, który zestrzelił npeca nie jest potencjalny salv z wraku o ile sam go nie wydobędzie, lecz zawartość wraku i tylko pod tym kątem działa agro. Nie można w Empire bez włączenia agresji okradać wraków, ani tychże wraków niszczyć działając na szkodę właściciela. Salvagować możesz za to sobie wszystko do us.. śmierci i to wszystko.

PS Destroyer jest szybszy na AB10 od fregaty na AB1 (szczególnie w dłuższych dystansach, bo AB10  troszkę się powoli rozkręca). Ma więcej capa i dzięki kilku równocześnie pracującym salvagerom dużo większą szansę na błyskawiczne przejęcie salvu zanim właściciel wraku zareaguje. Amarski jest w tym celu idealny. Natomiast nie nadaje się do okradania wraków i ucieczki. Jest zbyt dużym i łatwym, jednostrzałowym celem dla wkurzonego właściciela BSa.

Gainax:
Boi się ujawniać czy nie boi co z tego ;] temat tematem bardzo się przydaję dla niedoświadczonych graczy np mnie :D co nie znaczy że już się w to bawię(za 1h ostatni skill i jazda :D) i stąd moje pytanie jakie miejsca i security wybierać do pracy aby nie było że więcej wydam na kupowanie statków niż zarobie :D

Przypominam, że istnieją słowniki ortograficzne. F.
dzięki za poprawę ale pisze na leżąco i bardzo szybko ;p i nie zawsze zwrócę uwagę na orty ;]

Voulture:
Ile mniej wiecej iskow na godzine w ten psosob zarabiasz? Z ciekawosci, wiem, ze dosc malo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej