Eve Online > Tyrannis

Tyrannis - pytanka

<< < (14/15) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Templar Brave w Maj 21, 2010, 22:42:12 ---Zabawne, ale pomyślałem o tym samym  :D Pewnie trzeba będzie uzyskać tytuł profesora na jakiejś akademii (UA?  ;D) i wtedy w katedrze naukowej opracować sobie książeczkę (btw. ciekawe, co z plagiatami  :D)

--- Koniec cytatu ---
Ależ to proste... bedzie jak w średniowieczu, ręczne przepisywanie z oryginałów  :2funny: No i trzeba będzie byc koniecznie Amarrem, w końcu tradycję trzeba kontynuować (klasztory, mnisi itp)  ;D

silvia:
ja juz widze suicide attacking, jak jakis gosciu bedzie mial "mining skillbook" w iteronie  :2funny:

Loc0:
Ktorej czesci nie zrozumiales?
--- Cytuj --- 3. Is the planetary interaction feature going to upgrade (not talking about DUST, but for instance creating housing estates, population control, random planetary events like storms, employee strikes, pve missions availble from PI)
--- Koniec cytatu ---
Wiekszosc gra bez dzwieku bo na dluzsza mete (aka tydzien do miesiaca) staje sie on nudny i upierdliwy. Fakt ze ludzie miewaja jakies problemy jest dodatkiem.
Also gowno obchodzi mnie PI DUST i SOVy - to nie civilization czy jakies tycoony ;/

AerP:
czy maja zamiar zmienic wyglad aeona?
nie wiele osob nim lata i nie jest to tak powszedni statek jak scorp ale wyglada tragicznie. tak jak by ktos przecial go na pol. wstyd sie tym pokazywac gdziekolwiek

Goomich:

--- Cytat: Loc0 w Maj 22, 2010, 12:19:28 ---Ktorej czesci nie zrozumiales? Wiekszosc gra bez dzwieku bo na dluzsza mete (aka tydzien do miesiaca) staje sie on nudny i upierdliwy. Fakt ze ludzie miewaja jakies problemy jest dodatkiem.

--- Koniec cytatu ---

Ja tam latałem z dźwiękiem do zeszłego miesiąca. Latanie bez kończy się tak: http://kb.c0ven.pl/?a=kill_detail&kll_id=45635

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej