Eve Online > Tyrannis
Tyrannis - pytanka
silvia:
wywalcie pytanie 4. nikogo ono nie interesuje.
pytanie 6 - oczywiscie? przeca cale PI jest robione pod dusta. duhh >_>
pytanie 2 - jesli to ten dev blog co czytalem, to nie dedy, nie plexy a ogarniecie tego co powinno byc widac, a czego nie widac :D
pytanie 3 - bylo juz powiedziane, ze bedzie mozna wplywac na klimat itp. planety. m'kay?
pytanie 5 - who cares?
widzisz ile niepotrzebnych pytan jest?
teraz wrzucaj przynajmniej moje o npc trace i cieniu sondy :>
Loc0:
Kogo obchodzi audio skoro wiekszosc gra bez dzwieku? Kogo obchodzi "cien" sond skoro nie przeszkadzaja w skanowaniu? O npc trade bylo mowione od dawna - maja dazyc do calkowitego oddania marketu w rece graczy (pytania moze byc zasadne jedynie w kontekscie "czy juz teraz").
Widzisz jak latwo podsumowac interesujace kogos zagadnienia?
@p3 powiedziales jedynie o wplywaniu na klimat, a chodzi o randomowe eventy wplywajace na to co sie na planecie dzieje (aka przychod iskow ;D)
@p4/5 najwyrazniej jednak ktos chce wiedziec
@p6 a co kogo dust obchodzi w tym wypadku? Chodzi o poszerzenie mozliwosci PI dla nas.
Jak zwykle FAIL o poranku - idz po kawe ;/
silvia:
--- Cytuj ---Kogo obchodzi "cien" sond skoro nie przeszkadzaja w skanowaniu?
--- Koniec cytatu ---
mnie ten cien bardzo przeszkadza jak skanuje ponizej poziomu slonca - nie widac wtedy "suwakow" prob.
--- Cytuj ---Kogo obchodzi audio skoro wiekszosc gra bez dzwieku?
--- Koniec cytatu ---
a dlaczego wiekszosc gra bez dzieku? :>
od jak dawna wiadomo, iz dzwiek w eve moze ( ba nawet to robi) powodowa problemy
--- Cytuj ---maja dazyc do calkowitego oddania marketu w rece graczy (pytania moze byc zasadne jedynie w kontekscie "czy juz teraz")
--- Koniec cytatu ---
ale jak np. bedzie ze skillbookami? sami je bedziemy produkowac?
--- Cytuj ---@p3 powiedziales jedynie o wplywaniu na klimat, a chodzi o randomowe eventy wplywajace na to co sie na planecie dzieje (aka przychod iskow )
--- Koniec cytatu ---
bedziesz mogl tak za*bac planete, ze nic na niej nie wyrosnie i gowno bedziesz mial. a random event moze byc taki, ze masz zajefajna planete, wpadnie jakis typo, pusci baka (nuka) i ci ja tak za*bie, ze nic na niej niewyrosnie :D
masz swoj przychod isk :P
--- Cytuj ---@p4/5 najwyrazniej jednak ktos chce wiedziec
--- Koniec cytatu ---
to ja w takim razie chce wieciedz czy bede mogl damsel uzywac w pleasure hubie. a tak serio, to ktos pytal dla jaj.
--- Cytuj ---@p6 a co kogo dust obchodzi w tym wypadku? Chodzi o poszerzenie mozliwosci PI dla nas.
--- Koniec cytatu ---
dust akurat ciebie interesuje, bo dust bedzie uzywany do przejmowania planeta (aka sova). planety beda tak rozwijane, iz bedziesz mogl dokupywac obrone naziemna i podobne. dodatkowo bedziesz mogl sobie wplywac na klimat itp. przyklad : chcesz miec wiecej lodu czy wody? zmniejsz temperature planety. itp itd i te sme.
Templar Brave:
--- Cytat: mystiq w Maj 21, 2010, 13:22:05 ---ale jak np. bedzie ze skillbookami? sami je bedziemy produkowac?
--- Koniec cytatu ---
Zabawne, ale pomyślałem o tym samym :D Pewnie trzeba będzie uzyskać tytuł profesora na jakiejś akademii (UA? ;D) i wtedy w katedrze naukowej opracować sobie książeczkę (btw. ciekawe, co z plagiatami :D)
silvia:
ja chce zobaczyc jak gracze produkuja bpo :2funny:
co sie wtedy stanie z bpc? :buck2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej