Eve Online > Tyrannis
PLANETARY INTERACTION
Morbius:
--- Cytat: Xarthias w Maj 08, 2010, 18:37:53 ---A jest może jakaś miła tabelka pokazująca co i z czego się produkuje? W sensie chainów produkcyjnych?
I ciekaw jestem, czy rozkład planet będzie taki jak na sisi, czy też zrobią redystrybucję, żeby każdy na starcie miał te same informacje niezależnie czy siedział na sisi czy nie...
--- Koniec cytatu ---
mogę ci excela podesłać :)
Xarthias:
--- Cytat: Morbius w Maj 08, 2010, 18:57:21 ---mogę ci excela podesłać :)
--- Koniec cytatu ---
Będę dźwięczny ;)
xarthias na gmailu :)
Rabbitofdoom:
Mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego babol na miare balansowania moon poo.
Templar Brave:
Jeszcze nie obliczałem tego, jaki cykl wykopalisk trzeba ustawić, żeby wyprodukować dzienne paliwo do POSa, ale "na oko" wygląda na to, że aby zmieścić się w dziennej normie, to albo:
- trzeba będzie ustawić extractory na 5 godzin (przy mniejszej liczbie extractorów). To wydobycie półgodzinne to chyba jest tylko w ramach "szybkiego" uzupełnienia brakujących materiałów (bo chyba nikt nie będzie co pół godziny wchodził, skanował i ustawiał wszystkiego od nowa :uglystupid2:)
- albo wybrać najdłuższe wydobycie, ale to chyba tylko w przypadku posiadania dużej ilości extractorów jednego typu i to na co najmniej 2 planetach.
Jeśli ktoś liczył już może, jaka opcja będzie wymagana, żeby zapewnić sobie mniej więcej miesięczne paliwo do POSa, to byłbym wdzięczny za info :D
Ezrael:
z tego co jest teraz na sisi i biorac pod uwage ceny z tq to na tym ficzerze raczej majatku sie nie dorobi .... chyba ze ceny NPC matsow do produkcji t2 + pos fuel zdrozeje jakies 10x ;)
Ez.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej