Eve Online > Tyrannis

Będzie gorączka złota?

<< < (7/7)

SokoleOko:
Z tego co czytam, to

1) Ilość surowców jest "testowa", będzie inaczej na TQ
2) Będą różne CC (tak jak są różne szpilki).

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2010, 11:05:54 ---1) Ilość surowców jest "testowa", będzie inaczej na TQ
2) Będą różne CC (tak jak są różne szpilki).

--- Koniec cytatu ---
Ad.1. Ilość surowców nie zmienia postaci rzeczy, to tylko kwestia dystrybucji. Zasada pozostaje ta sama - czyt. nawet jeśli będzie ich 10x więcej (najdłuższy mój cykl jaki udało mi się uzyskać = 16h), to jedynie wydłuży moment kiedy będziesz musiał odwiedzić planetę, a nie ilość zarobku jaki wygeneruje.
Ad.2. Kiedy ? Czym staną się obecne CC, bo obecnie już są zróżnicowane (i.e. barren CC, storm CC) - może o takie różnicowanie CC im chodziło ?

SokoleOko:
To o czym piszesz, to CC do użycia na różnych planetach, tak?

Ja z lektury materiałów odniosłem wrażenie, że chodzi bardziej o coś w stylu "small/med/large" + faction (odnoszą do terminologii POS-owej).

Dormio:
No ja takiego nie mam wrażenia tym bardziej, że na SISI poza modelami dla różnych planet jest jeszcze TEST CC.
Oczywiście w planach może być i wdrożenie różnych rozmiarów, ale pytanie kiedy i czy w ogóle potrzeba ? Obecnie dostepne CC (na SISI trzeba je sobie redeemnąć) odpowiadają IMHO large szpili. Osobiście nie widzę sensu we wprowadzaniu mniejszych. Sens może będzie jak wprowadzą koszty operacyjne CC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej