Eve Online > Tyrannis
Będzie gorączka złota?
SokoleOko:
Z tego co czytam, to
1) Ilość surowców jest "testowa", będzie inaczej na TQ
2) Będą różne CC (tak jak są różne szpilki).
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2010, 11:05:54 ---1) Ilość surowców jest "testowa", będzie inaczej na TQ
2) Będą różne CC (tak jak są różne szpilki).
--- Koniec cytatu ---
Ad.1. Ilość surowców nie zmienia postaci rzeczy, to tylko kwestia dystrybucji. Zasada pozostaje ta sama - czyt. nawet jeśli będzie ich 10x więcej (najdłuższy mój cykl jaki udało mi się uzyskać = 16h), to jedynie wydłuży moment kiedy będziesz musiał odwiedzić planetę, a nie ilość zarobku jaki wygeneruje.
Ad.2. Kiedy ? Czym staną się obecne CC, bo obecnie już są zróżnicowane (i.e. barren CC, storm CC) - może o takie różnicowanie CC im chodziło ?
SokoleOko:
To o czym piszesz, to CC do użycia na różnych planetach, tak?
Ja z lektury materiałów odniosłem wrażenie, że chodzi bardziej o coś w stylu "small/med/large" + faction (odnoszą do terminologii POS-owej).
Dormio:
No ja takiego nie mam wrażenia tym bardziej, że na SISI poza modelami dla różnych planet jest jeszcze TEST CC.
Oczywiście w planach może być i wdrożenie różnych rozmiarów, ale pytanie kiedy i czy w ogóle potrzeba ? Obecnie dostepne CC (na SISI trzeba je sobie redeemnąć) odpowiadają IMHO large szpili. Osobiście nie widzę sensu we wprowadzaniu mniejszych. Sens może będzie jak wprowadzą koszty operacyjne CC.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej