Eve Online > NoobGarten

Laserki Amarr or Gallente

<< < (2/8) > >>

Templar Brave:
O to to  ;D

eX:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 27, 2010, 22:53:59 ---Jedni i drudzy zdechną od matarskich autocannonów  :diabeł:

--- Koniec cytatu ---
This!  ;D

--- Cytat: Gainax w Marca 27, 2010, 22:25:03 ---po prostu chodzi oto jak z doświadczenia każdy widzi obie rasy w boju ;]

oczywiście moja wiedza jest tylko na ten temat obeznana że wiem że na starcie postaci to amarr wymiata ale też ciekaw jestem jak tam w późniejszej fazie gry ;] oczywiście każda rasa ma swojego unikalnego na jakiejś tam klasie potężnego statka =] dla tego chciałbym się dowiedzieć czy np amarrskie okręty od początku do końca bardzo dobrze spisują się w swoich laserkach czy może tylko na początku i w x-klasach itp cięzo mi tu więcej pisać xD

edit:
+ wiadoma sprawa zobaczymy jak będzie wyglądała ta sytuacja po wprowadzeniu kolejnego patcha,

--- Koniec cytatu ---
A jak sądzisz, czy jakiś szanujący się Amarrski inżynier projektował by kadłub, który miałby się źle spisywać z podstawową bronią tej rasy? Amarr z laserami IMHO najsłabiej wypada w klasie statków cruiser i ich wersjach t2 (zealot nadaje się do czegoś poza snajpieniem? :P)

PS. Pax Amarria prawdę Ci powie.

Dec Apilatour:
Nawet tacy fanatycy jak First Pretorian Guard- orędownicy haseł z Pax Amaria - corp  amarskiej milicji, który lata tylko shipami jedynie swojej rasy , wrzuca na nie autocannony, konstrukcja prymitywna ale skuteczna, zwłaszcza po ostatnim buście tracking enhancerów i amunicji

Zsur1aM:

--- Cytat: eX w Marca 28, 2010, 11:28:27 ---[...] Amarr z laserami IMHO najsłabiej wypada w klasie statków cruiser i ich wersjach t2 (zealot nadaje się do czegoś poza snajpieniem? :P)

PS. Pax Amarria prawdę Ci powie.

--- Koniec cytatu ---

Zealot to imo najlepszy HAC do close gangow, pure dps z szybkim lockiem na odleglosc 40-50km, pieknie wyparowuje tackle : )

--- Cytat: Dec Apilatour w Marca 28, 2010, 12:07:48 ---Nawet tacy fanatycy jak First Pretorian Guard- orędownicy haseł z Pax Amaria - corp  amarskiej milicji, który lata tylko shipami jedynie swojej rasy , wrzuca na nie autocannony, konstrukcja prymitywna ale skuteczna, zwłaszcza po ostatnim buście tracking enhancerów i amunicji.

--- Koniec cytatu ---

Problem nie wiaze sie z samymi laserami, ale z resistami na armorowych statkach t1, ktore sa najwieksze na EM i Therm, dlatego na tych statkach na ktorych nie ma bonusow do laserow lepiej sfitowac AC.. W praktyce jest to przewaznie puni, maller, ew turret slot na maledzie.

Venzon 2003:
chcesz robic fajne pvp i ewentualnie solowac? zrob przesiadke na matarskie autocanony/artylerie asap  O0
kazdy pvper robi matarow wczesniej czy pozniej... lepiej wczesniej imho, mniej boli i wiecej funu szczegolnie, ze sa takie zabawki jak cynabale

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej