Eve Online > NoobGarten

Laserki Amarr or Gallente

(1/8) > >>

Gainax:
Zapytanie numer 001 z 050 ;p

Mianowicie mam pytanie której z tych ras laserki/blasterki etc. sprawują się lepiej w pvp a także która rasa lepiej z nimi daje sobie radę także w pvp ;)

silvia:
Amarr

Doom:
odpowiedz na drugie pytanie jest banalna: "to zależy od dwóch czynników: skile pilota i bonusy statku na którym ma być zafitowane to ustrojstwo"
Natomiast a pierwsze cóż... preferencje odpowiadających (ja na ten przykład muszę być pod ścianą żeby montować hybrydowe uzbrojenie na cokolwiek), ale na tą chwilę IMO lepsze wydają się lasery amaru

Gainax:
po prostu chodzi oto jak z doświadczenia każdy widzi obie rasy w boju ;]

oczywiście moja wiedza jest tylko na ten temat obeznana że wiem że na starcie postaci to amarr wymiata ale też ciekaw jestem jak tam w późniejszej fazie gry ;] oczywiście każda rasa ma swojego unikalnego na jakiejś tam klasie potężnego statka =] dla tego chciałbym się dowiedzieć czy np amarrskie okręty od początku do końca bardzo dobrze spisują się w swoich laserkach czy może tylko na początku i w x-klasach itp cięzo mi tu więcej pisać xD

edit:
+ wiadoma sprawa zobaczymy jak będzie wyglądała ta sytuacja po wprowadzeniu kolejnego patcha,

SokoleOko:

--- Cytat: Gainax w Marca 27, 2010, 22:25:03 ---po prostu chodzi oto jak z doświadczenia każdy widzi obie rasy w boju ;]

--- Koniec cytatu ---

Jedni i drudzy zdechną od matarskich autocannonów  :diabeł:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej