Eve Online > Tyrannis

Nowe ubezpieczenia vs rynek minerałów

<< < (8/17) > >>

silvia:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 15, 2010, 14:02:02 ---Osoba, która opublikowała to na Eve-o powołała się na dane CCP.

--- Koniec cytatu ---

Link.

A CCP sie pod tym podpisalo, bo wiesz... ja moge powiedziec, iz mam dane od ccp, o tym iz jest planowane dwuktrotne zwiekszenie wymagan w reakcji ferro.

Sheratos:

--- Cytat: Wilk w Marzec 15, 2010, 14:17:55 ---Naprawdę przydałoby się znerfienie lootu jeśli idzie o minerały z niego.

--- Koniec cytatu ---

Nie bo inflacja jest zla  :D

SokoleOko:
Na pierwszy rzut oka - wywalić meta 0 z dropu.

Na forum Eve-O pojawił się jednak argument, że itemy meta 0 wykorzystywane są przecież jako baza do producji meta 5 (T2). Fakt... więc albo pozwolić robić meta 5 z "namedów", albo okaże się że nagle opłaca się produkować meta 0. Wydaje mi się, że nawet podwojenie kosztu "podstawowego" itemu będzie miało minimalny wpływ na cenę itemu T2. W końcu ile kosztuje jakiś Gyros meta 0 a ile meta 5.

I jeszcze jedno: wkurza mnie - pardon my french - pieprzenie, że "statki bedą tańsze". To słyszałem przed Dominion, T2 miały stanieć, tymczasem stało się wręcz odwrotnie i za Vagasa musiałem w pewnym momencie płacić nawet 170 mln, podczas gdy przed Dominion kupowałem nawet za 110. Co więcej, na własnej skórze odczuwam jak bardzo tanieje Zydrine i Megacyte, natomiast jakoś itemy zawierające te składniki nie tanieją.

silvia:
A ja proponuje znerfic mining, a nie misje, gdyz ja robie misje, a nie kopie.
Kazdemu jest latwo mowic, jak to powinni znerfic cos czego sie nie robi.

chcialbym przypomniec, iz to gracze ustalaja ceny.

Sheratos:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 15, 2010, 14:40:54 ---Na pierwszy rzut oka - wywalić meta 0 z dropu.

Na forum Eve-O pojawił się jednak argument, że itemy meta 0 wykorzystywane są przecież jako baza do producji meta 5 (T2). Fakt... więc albo pozwolić robić meta 5 z "namedów", albo okaże się że nagle opłaca się produkować meta 0. Wydaje mi się, że nawet podwojenie kosztu "podstawowego" itemu będzie miało minimalny wpływ na cenę itemu T2. W końcu ile kosztuje jakiś Gyros meta 0 a ile meta 5.

I jeszcze jedno: wkurza mnie - pardon my french - Zostałem ocenzurowany, że "statki bedą tańsze". To słyszałem przed Dominion, T2 miały stanieć, tymczasem stało się wręcz odwrotnie i za Vagasa musiałem w pewnym momencie płacić nawet 170 mln, podczas gdy przed Dominion kupowałem nawet za 110. Co więcej, na własnej skórze odczuwam jak bardzo tanieje Zydrine i Megacyte, natomiast jakoś itemy zawierające te składniki nie tanieją.

--- Koniec cytatu ---

Statki t2 po wyjsciu dominion to byla pure spekulacja technetium. Trzeba bylo zarobic jakos te mld jak technetium podskoczylo do 70k na chwile :) Inwencja stateczkow przez 2 miesiace to byl niezly biznes ;)

Ceny minsow jezeli nic nie zmienia poza insurance spadna bo spasc beda musialy proste supply-demand  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej