Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (18/91) > >>

Basergore Kragdob:
CHciałem zauważyć że po  przepychankach dyplomatycznych zostało to załatwione troszke inaczej czyli w sposób jaki powinno być na początku bez żadnego emorage. Z resztą naprawde nie chce mi się kłócić, bo jeden z waszych dyrków dobrze zna moje zdanie na ten temat i tyle mi wystarczy. i tak jak pisze prosze o 'odrobine' obiektywizmu bo całkowity raczej nie jest możliwy. Ja tam sie z Daellem postrzelam z przyjemnością i bez żadnych napięć :P Jeszcze żeby Feliks naprawde wrócił....

PS1: tak mówie o swoim korpie. 1sza sprawa kradziez trzeba udowodnić zeby kogoś nazwać złodziejem inaczej jest to potwarz (czy jak to tam nazwac i zeby nie bylo wiem ze udowodnienie w tym przypadku bylo praktycznie niemozliwe +postac byla sprzedana)
PS2 oj nie wiem teraz dokładnie o którą chodziło pamiętam że system był współdzielony przez cały SW po czym c0ven sobie tam stacje postawił. Musiałbym po forum poszukać a nie chce mi sie teraz bo mam co innego do roboty.(chyba faktycznie c-pewn musialbym sprawdzic)

Deaell Portt:

--- Cytat: Basergore Kragdob w Marca 02, 2010, 20:35:22 ---Aj miałem nic nie pisać ale się odezwę. Mnie osobiście sytuacja cieszy.
W końcu coś się dzieje jest jakiś ruch.

Ale naprawde prosiłbym kolegów z c0venu o odrobine obiektywizmu.
Cały czas piszecie jakim wielkim 'zdrajcą' jest Liam. A ja zadam takie pytanie: komu miał ufać Liam?? 'Przyjaciołom' z c0venu którzy w jeden dzień blokują dostęp całemu ally z powodu 1go członka?? Czy może 'kolegom' z SE którzy nie chcieli ustawic + dla petów sysków??

Nie ukrywajmy ze brak szacunku ze strony SE i c0venu był cały czas wyczuwalny. Zajmowanie współdzielonego systemu przez syskow?? to jest dowodem 'arogancji' Liama?? Sorry ale coven nie stawial stacji we współdzielonej konstelacji??

Jedyne o co proszeto odrobina obiektywizmu i pokazywanie całej historii a nie wybranych fragmentów. Choć tu nie bawmy się w propagande bo ani ona nikogo nie przekona ani niczyjego zdania nie zmieni.

Całkowicie rozumie decyzje c0venu ale też wcale nie dziwie sie Liamowi.
No i nie da sie ukryć że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

A na koniec c0venowi i SE życze duo GF i licze ze skończy sie fajną walką bez pomocy friendsów

--- Koniec cytatu ---
No Base chodzilo o to, ze Sys-k zaczelo claimowac na 3h przez akcja IT :laugh: . Poza tym mamy loga jak z Liamem bylo ustalane wybudowanie 3 stacji i tam byl podawany c-pewn. Po 3 miechach jak stacja powstala to Liam sie obudzil i pokrzyczal sobie jak go wszyscy w konia robia. Ceo c0ven wkleil mu log z rozmowy z nim i nawet nie przeprosil. Co i tak nie zmienia sytuacji, ze gdyby Sys-K walnela w empire neutralnego frachta, ktory by sie okazal  byc z "AAA" c0ven by stal za wami murem.  Liam niestety to choragiewka co jak zawieje tak zmienia zdanie bo "space" to jest wszystko na czym mu zalezy. Kiedys wkleje rozmowe jak w ciagu jednej rozmowy 3 razy zmienial zdanie kogo poprze. Nie mowiac juz, ze klamal jak pies i w tej rozmowie mu to udowodniono. No, ale to juz niewazne . Co do wzajemnego strzelania sie Base to bedzie troche zal. Reszte twojego korpa juz nie :-). 

Siewca Titum:

--- Cytuj ---szacun ziomal za zdrowe podejscie do tematu, i gdyby sie tak zlozylo ze syski beda walczyc o swoje sami a nie wzywac pol eve do pomocy to naprawde i se/coven bedzie mialo do nich wiekszy szacunek
--- Koniec cytatu ---

Myślę, że całe eve nabrało by szacunku do Liama i jego ekipy. Co wart jest ally, który nie potrafi stawić czoła jakimś leszczom z c0ven i SE?

Nerxes:
C0ven portalem wpadl na SYS-K (POS z JB) w HHQ (ja padlem bez grida :P) c0ven 140(BS rr) - SYS-K 218 (jakies 130BS kolo 40capitali)

Miejsce na update

Yogos:
Od tego posta ogólnie zaczął się syf więc wyciąłem i poleciało tu:
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7943.0

Mam nadzieję, że nie wyciąłem jakiś wartościowych postów, jeśli tak to przepraszam i proszę o PW postaram się naprawić.
Jak ktoś chce napisać ładny raport na temat bitwy - proszę bardzo.

Ogólnie źle kliknąłem i zamiast do offtopic trafiło do ogłoszeń zaraz będzie naprawione  :buck2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej