Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (15/91) > >>

Totalizator:

--- Cytat: Scaryman w Marca 02, 2010, 18:20:27 ---ale tamten reset był fakiem o czym potem było głośno że dyrektorzy dalej razem siedzieli na kanale i mieli z niego polewke, nawet te pare bitew było z nudów a nie na serio.

--- Koniec cytatu ---

Widzisz Scary a to dlatego że PL/GS/NC się wzajemnie po prostu lubią a nasz NAP nie był wymuszany karnymi ekspedycjami ani wzajemnym dyplomatycznym szachowaniem się.

mrtmartini:

--- Cytat: shaitis w Marca 02, 2010, 11:38:50 ---I znowu czegos nie rozumiem, jak poczytac to forum/topic to jeszcze nic sie nie wydarzylo konkretnego a Polacy juz placza ze niesprawiedliwie bedzie.

Powiem wam jak to wyglada z mojej (nie IT jeszcze raz podkreslam perspektywy).

Tlo historyczne:   :)
Nie wiem kto to Liam i mam to w dupie
Nie wiem kto rzadzi SW/Coven/SE i mam to w dupie.

Okolo 2-3 tygodni temu na poludniu zapanowal spokoj. Rozkazy byly jasne, dla wszystkich wchodzacych w sklad poludniowego bloku, nachapac sie i carebearzyc ile sie da bo zaraz wyruszamy na pew pew, potrzebne beda zapasiki. Od zadupia w Syndicate do zadupia w drone regions, wszsycy tluka iski bo idziemy na wojne. Robienie iskow jest nudne, to jasne. Nawet najwieksze hardcory w IT siedza w domu i drukuja iski. to samo bliscy i dalsi sojusznicy.

Nagle gdzies na totalnym odludziu banda hardorowych? podobno pvvperow ktorzy zyja z dala od przeciwnika ? (to czemu sie nie przeprowadza np do venal chocby na chwile) ? zdecydowala ze zakloci przygotowania do zabawy bo sie nudzi i wymusila walke w domu w imie honoru bo ich sasiad dotychczasowy stwierdzil ze bedzie robil iski bo bedzie sie dzialo i nie bedzie zawracal sobie glowy duperelami.

Wymachowanie szabelka i okrzyki wojenne trwaja juz ze 48 godzin, w tym samym czasie inny carebearzacy sasiad (Atlas) nudzil sie i zrobil roama na terenie SW. Rozpoczely sie placze i lament oraz grozby ze ze SW zamknie sie w stacjach i poczeka az wszyscy odleca i wtedy bedzie ich roamowal (OMG!!!) HORROR.

Dodatkowo jeszce na forum goonsi dorzucaja ognia do pieca bo cieszy ich ze na poludniu cokolwiek zle sie dzieje, gdyby to ktos atakowal SW a SW by dostawalo w dupke to goonsi chwalaili by tego kogos ;)

Ogolnie SW w imie E-honoru przeszkadza i sieje zament w swoim wlasnym domu, tylko dlatego ze zawsze moga zamknac sie w NPC stacjach.... a moga sie tam zamknac tylko dlatego ze sa tak malo znaczacy ze nikomu nie bedzie sie chcialo ich tam kampic, bo poprostu nie ma co im zabrac, nawet te moony ktore sa w esoterii logistycznie to porazka i nikt ich nie chce.

To nie flame, to moja opinia z tego co czytam i slucham na forum.

--- Koniec cytatu ---

Duże chłopaki nie dali się bawić i zaczeli się wtrącać to w świetle tego zapytam jak będzie wyglądała kampania na północy  z tysiącem wariatów operujących ze Stain siedzących na plecach :D

sneer:
w sumie nie ma obowiązku stawania pod tym samym sztandarem i butem ciężko coś takiego wymusić
SW w części ani w całości nie ma żadnego obowiązku szykować się na podbój północy
sąsiedzi SW nie maja obowiązku trzymać standów i głaskać ich po główkach

całe to krzyczenie dookoła , machanie szablą // ze strony Bobbiego również a może najbardziej - nie jestem tu stronniczy bynajmniej //
i ogólnie bicie piany to tradycyjny klimacik naszej kochanej gry

po prostu parę osób zapomniało że mogą mniej niż ich e-peen
a w przypadku osób mających już tylko alty w RL to musiało zaboleć

to co mnie osobiście się podoba że C0ven i SE wybrali co innego i się tego trzymają
płacą za grę , poświęcają czas i w miarę jak mogą tak sobie grę układają 
jeśli nie chcą aby ktoś mówił im co mają robić i gotowi są zapłacić za to jakieś wirtualne koszty mając przy tym mnóstwo zabawy ...
bo cokolwiek się wydarzy chwile będą niezapomniane na pewno a po to sie chyba między innymi gra //miło wspominam obronę deklein podczas maxa - mimo że mój ally spadł potem o ligę niżej//

prywatnie mam nadzieję że Atlas nie będzie mimo wszystko stroną  // zawsze mogę sobie zresztą zrobić krótki odpoczynek od eve  ;D //

Ghostden:
zaczerpnięte z kugutsmen
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?5854-I-just-got-trolled-or-C0ven-just-reset-Sys-K-publically-for-being-terrible-allies/page6

Bobby is desperate to hold SC togather - just gave C0ven "24h to stop aggresion aginst sys-k or Esoteria will be under siege"

That may mean for sys-k another 24h of being docked.

Co na to koledzy z Covenu i Atlas? Czy czekamy na info do jutra?

sc0rp:

--- Cytat: Xeovar w Marca 02, 2010, 17:23:14 ---Wygląda jednak na to że rainbowland>all

--- Koniec cytatu ---

Bo tak jest, trzeba sie albo dostosowac albo wyginac w skutek ewolucji i antymaterii ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej