Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (14/91) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Siewca Titum w Marca 02, 2010, 16:21:00 ---Mi się tylko przypomina tłumaczenie kogoś z BUFU(bodaj Venzon albo Scary), którzy na zarzut jakoby mieli zawsze stać u silniejszego tłumaczyli, że chcą po prostu zorganizowanego dobrego pvp. No to faktycznie mają dobre pvp ;D 6tys vs 900graczy.

Czyżby z SW robiło się Tri południa? ^^

--- Koniec cytatu ---

cry me a river

poogladaj sobie killboardy i odpowiedz sobie sam czy mamy dobre i zorganizowane pvp czy nie...
ja osobiscie chetnie znowu hotdropne jakiegos supercapsa i strzele z DD

bobby jako pierwszy z SC zresetowal Coven (nie wiem czy AAA/ROL sie na to zdecyduja), zeby otworzyc sobie furtke na potencjalne walki
uprzedzilem go, ze jesli chce jakies fajne pew pew w eso to musi przyleciec konwencjonalna flota bez bloba... moze wtedy cos sie zorganizuje

Xeovar:
Bobby Atlas > you have 24h to retract your aggresion against sysk
Bobby Atlas > or your space will be seiged

Miło że dał 24h, choć odpowiedź dostał od razu :)
Wygląda jednak na to że rainbowland>all - nawet nie czekaja żeby wcisnąć kit że to myśmy eskalowali sytuacje do sov-wara

Tooten:
  Szkoda, chociaż nie specjalnie zaskakujące. Takie może porównanie: NC vs. SC. Gdy PL latem zresetowało NC i GS nie robili oni nagłego karnego rusha do Fountain. A trzeba przecież zauważyć, że PL, w przeciwieństwie do nas, było co zabierać  ::) 

Striker:
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?5854-I-just-got-trolled-or-C0ven-just-reset-Sys-K-publically-for-being-terrible-allies/page6

tu macie maly update

Straszny:

--- Cytat: Tooten w Marca 02, 2010, 17:34:45 ---  Szkoda, chociaż nie specjalnie zaskakujące. Takie może porównanie: NC vs. SC. Gdy PL latem zresetowało NC i GS nie robili oni nagłego karnego rusha do Fountain. A trzeba przecież zauważyć, że PL, w przeciwieństwie do nas, było co zabierać  ::)

--- Koniec cytatu ---

ale tamten reset był fakiem o czym potem było głośno że dyrektorzy dalej razem siedzieli na kanale i mieli z niego polewke, nawet te pare bitew było z nudów a nie na serio.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej