Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (11/91) > >>

Xeovar:
Jako że tu się nasi memberzy rozpędzają, ponownie kawałek oficjalnego stanowiska.

C0ven nadal nie zresetował nikogo poza SYS-K i ich petami (dwa ally z PB, nazw nie pamietam). Czekamy nadal na rozwój sytuacji i to czy ktoś nas pojedzie czy nie. Resety pójdą w momencie gdy:
1) dostaniemy oficjalne info ze zostalismy zresetowani
2) jakiś blue do nas zacznie strzelać.

Jesteśmy świadomi tego kto i jak może nas pojechać. Nie interesuje nas gdybanie na temat kto nam może pomóc - nie spodziewamy się ani nie chcemy pomocy. Jedyne co chcemy to żeby duzi się nie mieszali. SYSK mają szansę pokazać że umieją walczyć i te 3k chłopa to coś więcej niż numerki. Zamiast robić lody za blobowanie nas, wzięli by dupe w troki i powalczyli poważnie, nie dość że może by wygrali to na pewno by się czegoś nauczyli.

Sothar, przyznaję się że przeceniłem Twoją osobę, na pocieszenie dodam że nie byłeś wyjątkiem i na włoskich forach dyrektorzy korpów pisali to samo co ty. Nie wnikam jednakże, jak to się stało że pozwolono Ci kształtować politykę zagraniczną twojego sojuszu i nikt nie skorygował Twojego, jakże oczywistego, błędu - choćby tak jak ja to teraz robię z moimi nieco rozentuzjazmowanymi kolegami.

Maxima MAxi:

--- Cytat: Xeovar w Marca 02, 2010, 14:20:29 ---Jako że tu się nasi memberzy rozpędzają, ponownie kawałek oficjalnego stanowiska.

C0ven nadal nie zresetował nikogo poza SYS-K i ich petami (dwa ally z PB, nazw nie pamietam). Czekamy nadal na rozwój sytuacji i to czy ktoś nas pojedzie czy nie. Resety pójdą w momencie gdy:
1) dostaniemy oficjalne info ze zostalismy zresetowani
2) jakiś blue do nas zacznie strzelać.

Jesteśmy świadomi tego kto i jak może nas pojechać. Nie interesuje nas gdybanie na temat kto nam może pomóc - nie spodziewamy się ani nie chcemy pomocy. Jedyne co chcemy to żeby duzi się nie mieszali. SYSK mają szansę pokazać że umieją walczyć i te 3k chłopa to coś więcej niż numerki. Zamiast robić lody za blobowanie nas, wzięli by dupe w troki i powalczyli poważnie, nie dość że może by wygrali to na pewno by się czegoś nauczyli.

Sothar, przyznaję się że przeceniłem Twoją osobę, na pocieszenie dodam że nie byłeś wyjątkiem i na włoskich forach dyrektorzy korpów pisali to samo co ty. Nie wnikam jednakże, jak to się stało że pozwolono Ci kształtować politykę zagraniczną twojego sojuszu i nikt nie skorygował Twojego, jakże oczywistego, błędu - choćby tak jak ja to teraz robię z moimi nieco rozentuzjazmowanymi kolegami.

--- Koniec cytatu ---

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1278003

Bobby jest zly i juz nas nie lubi  :D

shaitis:
czyli jak to jest ?

chodzi o to zeby ubic Sys-K czy to tylko reset zeby sobie roamy porobic ? bo ja juz sie pogubilem.

A co powodow dla ktorych SYS-K sie postawil Covenowi:

SW: Chodzcie popelnimy zbiorowe samobojstwo bedzie fajnie, nie mamy nic do stracenia.
SYS-K: Wiecie co, mamy kupe memberow, zainwestowalismy kupe kasy w infre, jestesmy w komitywie z otaczajacymi nas alliansami, chcemy zeby tak zostalo bo cieszymy sie ze mamy to co mamy, TWORZYMY COŚ, NIE bedziemy sie bic w domu.
SW: Aha ZDRADA krwii wymaga!!! Za mna mosci panowie ubijemy SYS-K.

3 miesiace pozniej:
SW: Trzeba bylo pol SC zeby nas pokonac takie jestesmy macho, to nic ze nic nie mamy ale honor nasz

cos mi to przypomina z historii pewnego kraju ;)

Venzon 2003:

--- Cytat: Maxima MAxi w Marca 02, 2010, 14:53:17 ---http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1278003

Bobby jest zly i juz nas nie lubi  :D

--- Koniec cytatu ---

no mowilem ze to straszny EMO  :2funny:

Yogos:
Skoro BoBy życzy nam oficjalnie szczęścia w Stain/Empire to mogę Atlas już dopisać w tytule wątku ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej